Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Hoe Video Adapters Verander
Video adapter kaarten , ook wel bekend als grafische kaarten , zijn computer hardware componenten die visuele beelden gemaakt door het besturingssysteem en de programma's die op de computer van de computer te verwerken . De video adapter kaart heeft aansluitingen en kabels voorzien om deze aansluitingen zijn gemonteerd op schermen gebruikt om visuele beelden weer te controleren . Wanneer u een video- adapter te installeren , je het past om een ​​slot op het moederbord van de computer , in de computer zaak . Moet een slot dat overeenkomt connectors onderaan de grafische kaart . Verschillende videokaarten gebruiken verschillende slots , zoals PCI en AGP -slots . Wat je nodig hebt
Video adapter
Video adapter driver software
schroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Koppel uw computer , zodat deze geen stroom ontvangt terwijl je werkt in de behuizing . Open de behuizing van de computer . Je kan hebben om een aantal schroeven van het paneel op zijn plaats te verwijderen . Kopen van 2

Zoek de bestaande video -adapter kaart, die op een slot is gemonteerd op het moederbord van de computer . U kunt zien welke kaart is de video -adapter door het controleren van de kaart waarop video -uitgangen die laten zien door de achterkant van de computerbehuizing heeft .
3

Gebruik een kleine kruiskop schroevendraaier om het ongedaan te maken schroef het veiligstellen van de bestaande video -adapter kaart naar de computer zaak . Zet de schroef op een veilige plaats , aangezien u het later opnieuw . Trek voorzichtig de bestaande video -adapter uit de aansluiting op het moederbord die het herbergt . Trek stevig maar voorzichtig om niet de gleuf beschadigen .

Rest 4 de aansluitingen aan de onderzijde van de videoadapter kaart op de gleuf die eerder de kaart die u net hebt verwijderd gehuisvest . Line-up van de connectoren op de kaart met de sleuf . Druk de kaart in de sleuf , waarbij een stevige , gelijkmatige druk over de lengte van de kaart, zodat het gaat in rechte . De kaart zal stevig op zijn plaats klikt .
5

Bevestig de kaart in plaats met de schroef die eerder de videokaart die u hebt verwijderd hadden verzekerd . De schroef gaat door een sleuf aan de bovenkant van de frontplaat van de video adapter kaart en in het gat in de behuizing van de computer gebruikt om de vorige kaart erin schroeven .
6

Plaats het deksel op uw computer , schroeven de zaak paneel weer op zijn plaats , indien nodig . Sluit de computer aan op de elektriciteitsvoorziening en start deze.
7

Installeer de driver software die bij uw videoadapter kwam , zodat uw besturingssysteem kan gebruik maken van alle mogelijkheden van de nieuwe kaart .
< br >

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Wat is Centrino Mobile Technol…
·Hoe maak je een geheugenkaart …
·Hoe te Lenovo T61 Memory Verva…
·Hoe Memory installeren op een …
·Hoe je Trip de Reset- Pin op e…
·Wat is de rol van RAM in Het b…
·Hoe kan ik foto's op een SD-ka…
·De voordelen van het toevoegen…
·Wat is DDR1 RAM ? 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Pentium Vs . Core 
·Hoe te vertellen als u een 2.0 USB 
·Hoe Transfer Van iTunes tot iBooks op ee…
·Het automatisch laden WiFi op een Acer A…
·Hoe te verbinden Only One Drive op een I…
·Hoe maak je een TI - 84 Plus Haak een co…
·Hoe u uw computer weergeven op een proje…
·Mijn HP computer met Bluetooth Zal niet …
·Installatie Driver voor een Canon BJC 10…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com