Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Hoe te installeren ATI Radeon en Disable Intel
Als je een aparte videokaart op een Intel moederbord met geïntegreerde graphics installeert , kan je een situatie waarin de onboard videokaart probeert de ATI Radeon grafische kaart overschrijven tegenkomen . De onboard videokaart uitschakelen voorkomt storing van het en kunt u de ATI Radeon -kaart en alle functies te gebruiken . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Klik op "Start " en type " devmgmt.msc " in Windows zoekbalk . Dubbelklik op het item binnen deze file wanneer deze verschijnt in de resultaten . De Device Manager lanceert . Kopen van 2

Vouw de vermelding naast " Beeldschermadapters . "
3

rechtermuisknop op de vermelding van de Intel geïntegreerde grafische kaart en kies 'Eigenschappen'. Neem het vinkje uit het vakje " Bestaat in alle hardware profielen . " Start de computer opnieuw . Open Apparaatbeheer zodra de computer wordt opgestart en terug te keren naar de pagina-eigenschappen voor de Intel . Vink het vakje aan met de naam 'Uitgeschakeld in dit hardware profiel . " Afsluiten van de computer .
4

Verwijder het netsnoer , de monitor kabel en alle randapparatuur aangesloten op de computer . Verwijder de behuizing van de computer deksel los door alle bevestigingsschroeven aan de achterkant van uw zaak , of indrukken van een knop of klink . Wacht enkele minuten voor uw computer te laten afkoelen .
5

Zoek de juiste interface- poort voor uw ATI Radeon -kaart . ATI Radeon kaarten kunnen worden ontworpen voor AGP , PCI of PCI - E -sleuven . U kunt de lengte van het metalen interface op de grafische kaart aan te passen aan de lengte van de interface- sleuf aan de juiste sleuf om de kaart in te bepalen . Verwijder de metalen plaat aan de achterkant van de sleuf .

Dia 6 van de ATI Radeon in de sleuf . Druk de vergrendelingshendel als uw poort heeft er een. Schroef de ATI Radeon in de achterkant van de zaak . Zoek een losse stroomkabel en steek deze in de stroomaansluiting op de kaart. Sluit de zaak en sluit alle kabels weer .
7

Start je computer op. Open uw internet browser en ga naar AMD's ATI driver website . Selecteer uw product en het besturingssysteem , en vul de andere gevraagde velden om de juiste download te vinden . Sla de driver te downloaden naar uw computer .
8

Dubbelklik op het gedownloade bestand . Klik op ' Install '. Kies " Volgende " en klik op "Install ". Klik op " Express " en klik op "Volgende . " Klik op " Accept ". Klik op ' Voltooien '. De ATI drivers zijn volledig geïnstalleerd . Herstart de computer en uw ATI Radeon moet volledig operationeel zijn .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe te gebruiken HP PCI 
·DRAM frequentie vs BCLK 
·Hoe je het geheugen in een Ace…
·Welk type van Moederborden Hee…
·Hoe maak je een Processornumme…
·Hoe het RAM verhogen op een PC…
·Hoe te kopen RAM voor uw lapto…
·Hoe kan ik mijn Computer Memor…
·Problemen met een Dell Dimensi…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe weet ik of een nieuwe computer geheu…
·S10 AC Charge Specificaties 
·De beste manier om Off - Grid Laptop Str…
·Hoe uw Licht Pas op uw XP- laptop 
·Hoe te besparen van een beeld op een com…
·Kan ik mijn tv als computerscherm Als mi…
·De nadelen van een computer met een klei…
·Hoe maak je een Kindle Format convertere…
·HP D530 Specificaties 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com