Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Eisen voor de Gainward GeForce FX 5200
De GeForce FX 5200 -serie is de vijfde generatie van grafische kaarten voor de computer . De kaart , door NVIDIA , heeft verbeterde anti - aliasing technieken ten opzichte van zijn voorgangers en is ook een van de eerste NVIDIA- kaarten die gebruik maken van de Microsoft DirectX 9 standaard maakt . Prestatie - wijs , de FX- 5200 reeks was gericht op de onderkant van de gaming markt en werd vervangen de MX440 series . NVIDIA licentie het gebruik van hun technologie aan andere hardwarefabrikanten , zoals Gainward , die hun eigen versie van de FX 5200 ontworpen . AGP /PCI-sleuf

Afhankelijk van het model van Gainward GeForce FX 5200 kunt u zich , zult u ofwel een versnelde grafische poort of Peripheral Component Interface-sleuf op uw moederbord nodig . De AGP-slot is een bruine slot , terwijl de PCI-slots zijn meestal wit . Raadpleeg uw moederbord handleiding en de handleiding van uw Gainward -kaart om te zien of u deze eis te voldoen . Altijd gaan voor de AGP versie van de kaart als je moederbord ondersteunt - het heeft een veel betere prestaties dan de PCI -versie
Besturingssysteem

De Gainward Geforce FX . 5200 lijn van kaarten maken gebruik van de Microsoft Direct X 9 -software , dus een Windows-besturingssysteem dat dit ondersteunt is vereist . Terwijl de kaart zal werken op systemen die werken op Windows 98 Second Edition of hoger , is het raadzaam om minimaal Windows XP te gebruiken met de nieuwste Service Packs voor de beste prestaties en compatibiliteit .
Stroomvoorziening

Sinds de Gainward Geforce FX 5200 is niet een high - end grafische kaart , is het niet een top-of - the-line voeding nodig , maar wil je op zijn minst een 300W model met molex connectoren - de power connectors met de rode , gele en zwarte bedrading . Een groot deel van de Gainward GeForce FX 5200 -kaarten gebruiken passieve koeling zoals heatsinks , maar sommige van de hoger-end modellen hebben fans die verbinding met een molex voedingskabel kunnen eisen .
Memory
< br >

de minimale geheugen -systeem vereiste voor de Gainward FX 5200 , zoals vermeld door de handleiding, is 64MB , maar het wordt ten zeerste aanbevolen dat ten minste 128 MB of hoger aanwezig zijn . Afhankelijk van welk besturingssysteem u gebruikt , veel RAM-geheugen zal worden overgenomen door het systeem processen , waardoor er minder overblijft voor de kaart .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·AMD Overdrive is grijs 
·Hoe te vertellen als Native Co…
·Instructies om een ​​Dell 4600…
·Hoe te Alienware Memory Upgrad…
·Hoe om te controleren voor de …
·Wat is de ATI alternatief voor…
·Hoe te detecteren DDR RAM Spee…
·Hoe Memory Voeg toe aan een De…
·Wil je Hoger of Lager Wachttij…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
  Hardware Articles
·Wat te doen met oude laptops 
·PDF naar Kindle Tips 
·Ik kan niet Put My Mac Mini te slapen 
·Hoe krijg ik mijn printer op Altijd afdr…
·Hoe een HP Desktop 460 Problemen 
·Hoe de Witte Lichaam van een MacBook Cle…
·Geheugen Chip Specificaties 
·Hoe kan ik upgraden van de Video Process…
·Soorten KVM-kabels 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com