Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Wat is de Radeon 3100 ?
De ATI Radeon HD 3100 is een grafische kaart vervaardigd door AMD . Als een onboard grafische kaart, de Radeon HD 3100 gesoldeerd aan de CPU , in dit geval een Turion X2 . Het eerst geïntroduceerd in 2008 , de Radeon HD 3100 is vergelijkbaar met de Radeon HD 3200 , maar beschikt over een tragere kloksnelheid en minder functies . Het doel

Als een grafische kaart , het is de Radeon HD 3100 's taak om de afbeeldingen, foto's en animaties te verwerken en weer te geven in uw computer . Het vertaalt de digitale gegevens in visuele signalen , wat resulteert in uw besturingssystemen grafische user interface en de mogelijkheid van uw computer om afbeeldingen weer te geven . Er zijn veel verschillende grafische kaarten beschikbaar met een aantal het aanbieden van betere mogelijkheden dan anderen . Meer geavanceerde grafische kaarten meer kosten, maar zijn verplicht om geavanceerde 3D- games te spelen en te bekijken hogere kwaliteit video .
Specificaties

specificaties De Radeon HD 3100 's tonen u de kenmerken van deze specifieke grafische kaart , zodat u het kunt vergelijken met anderen om een ​​idee van de mogelijkheden van deze kaart te krijgen . De grafische kaart maakt gebruik van de RS780MC chipset , heeft 40 unified pijpleidingen en heeft een 350MHz kern en shader snelheid. Als een ' shared - memory " grafische kaart , de Radeon HD 3100 maakt gebruik van random access geheugen van uw computer ( RAM ) om grafische prestaties te verbeteren , terwijl sommige kaarten hebben " on - board " geheugen en neem het niet uit je systeem . De kaart kan maximaal 512 MB ​​videogeheugen gebruiken en beschikt over Avivo HD voor de mogelijkheid om high definition video te bekijken .
Gaming

A 2008 beoordeling op Notebook Controleer verzekert dat de HD 3100 is relatief goed met oude games . Als grafische kaarten en pc-games hebben geavanceerde sindsdien , zal de HD 3100 niet zo goed werken met vandaag de dag meer grafisch - intensieve applicaties . De Windows 7 Experience Index , ontworpen om de mogelijkheden van uw Windows-computer te testen , beoordeelden de kaarten gaming graphics op 4.5 van acht . Erger nog , de Indexer beoordeelden de totale grafische mogelijkheden van de kaart bij 3,1 van acht . Wanneer het wordt getest met behulp van het 2007 spel " World in Conflict , " de Radeon HD 3100 geleverd een buitengewoon slecht 5 frames - per - seconde , veel te laag om het spel daadwerkelijk te spelen .
Overwegingen
< br >

Sinds de Radeon HD 3100 en 3200 zijn zo op elkaar lijken , ze meestal hebben dezelfde problemen . Met de 3200 , is er absoluut geen 2D grafische versnelling , wat betekent dat simpele dingen zoals scrollen of navigeren ramen kunnen vaak uw computer stotteren , slecht presteren . De arme 2D graphics , in combinatie met de kaarten bodemloze gaming mogelijkheden en leeftijd maken het moeilijk om de Radeon HD 3100 een slimme keuze te overwegen . Hoewel het voldoende kan zijn voor het bekijken van video en surfen op het web vrij goed , overweeg dan de aanschaf van een meer geavanceerde kaart als je ooit van plan op het spelen van een PC-spel .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe Computer geheugen uitbreid…
·Hoe kan ik zien wat Model Comp…
·Hulp voor de XFX nForce 750i 
·De PC 2100 Vs . de PC 2300 
·Wat zijn de voordelen van graf…
·Wat zijn Socket processors ? 
·Hoe maak je een PCI Driver Ins…
·Hoe de MHz snelheid van een pc…
·Hoe een I3 Overclock 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een laptop batterij Van AA Ba…
·Hoe maak je een ATI X600 bijwerken 
·Hoe kan ik drivers voor Windows XP ATI X…
·Hoe de Printer Cartridge Bay Fix op HP 5…
·Problemen met een Sony Vaio PCG - 7F1L 
·Mijn Mac Muisaanwijzer is traag 
·Hoe je het geheugen op een Toshiba A105 …
·Hoe kunt u resetten van de BIOS op een S…
·Hoe je A55 - S106 BIOS-wachtwoord verwij…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com