Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Hoe te vertellen als een moederbord in een computer wordt gebakken ?
Op een gemiddelde dag , uw computer gedraagt ​​zich normaal , die de manier waarop je het aan bevelen . Wanneer een computer stopt plotseling zonder duidelijke reden , kan het moederbord in gebreke is gebleven . Het moederbord is het hart van elke computer . Het is waar alles verbindt , zoals uw videokaart , harde schijf , geheugen en CD-drive . Als het moederbord niet werkt , niets anders wil. Wilt u weten of uw moederbord kapot is , op zoek naar een paar verklikker tekenen . Instructies
1

Druk " Power" -knop van uw computer . Als het niet wordt ingeschakeld , kan het moederbord worden gebroken . Toch betekent dit niet zeker wijzen op een kapotte moederbord omdat andere problemen zouden kunnen leiden tot een computer om niet inschakelen , zoals een defecte voeding . Als de computer doet inschakelt maar toont vreemde nummers of een " BIOS mislukking" boodschap , dit is een andere indicatie van een moederbord probleem . Kopen van 2

Controleer voor defecten . Als het moederbord faalt , kunnen bepaalde onderdelen die je werk kennen , zoals uw geluidskaart , plotseling stoppen met functioneren . Als er meerdere onderdelen niet in een keer, een stervende moederbord is een grote kans .

Zet je computer 3 , als het op , en de stekker uit het stopcontact . Verwijder het deksel scherm van de computer . In sommige computers , deze glijdt . Andere covers worden gehouden op met schroeven .
4

Controleer het moederbord voor schade of roest . Het moederbord is de grote , relatief vlakke boord aan de achterkant van de computer . Het heeft vele kabels en draden aangesloten . Kijk naar de condensatoren , die kleine cilinders zijn . Als ze lijken verroest , zou het moederbord worden gebroken . Verbogen of beschadigde onderdelen zijn een andere aanwijzing . Als er geen losse schroeven in de computer geval , verwijder ze . Losse onderdelen kunnen problemen met de computer veroorzaken .
5

Vervang andere componenten in de computer , indien mogelijk , na te gaan of een ander onderdeel het probleem veroorzaakt . Vervang bijvoorbeeld de voeding , geheugen en harde schijf . Het moederbord werkt nog steeds als een andere component een fout heeft begaan . Als dit het probleem niet verhelpen , vervang het moederbord met een nieuwe. Sluit al uw kaarten en componenten om de nieuwe moederbord . Als de computer vervolgens functies , werd het oude moederbord kapot .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·EVGA 133 - K8 - NF41 Specifica…
·AMD Moederbord Aanbevelingen 
·Hoe Hook Up een computer moede…
·Hoe maak je een HD decoder ins…
·Hoe maak je een Asus P5NSLI Te…
·Hoe weet ik of ik een 32 - bit…
·Hoe Desktop Memory Timing Spec…
·Hoe je PC Overclock RAM 
·Hoe maak je een Radeon X1300 I…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Asus P5NSLI Test 
·Hoe te Pixma MP210 Inkt Reset 
·Hoe te Overclock de Asus P5Q3 moederbord…
·Hoe aan bladwijzers opslaan op een Memor…
·Hoe te MagicJack configureren Voor een H…
·Wat is een LCD Bezel ? 
·Hoe maak je een Mini SD Card Kopieer 
·Hoe reinig ik een Canon iP3000 printkop …
·Hoe kan ik als vervanging van een Sony V…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com