Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Hoe Memory Modules Leg
Voordat u begint uit te leggen geheugenmodules voor iedereen , ervoor te zorgen dat u ze begrijpt jezelf. Als je eenmaal begrijpt wat geheugenmodules zijn , wat hun functie is , welke soorten bestaan ​​en hun verschillende toepassingen , verklaren deze factoren geeft een duidelijk inzicht in het onderwerp . Eenvoudig uit te leggen elk aspect systematisch door eerst met betrekking tot de brede aspecten en werk je weg naar de fijnere details . Instructies
Basics
1

Leg kort de algemeen verschil tussen hardware en software . Begrijpen wat hardware is in termen van een computer maakt het makkelijker om te begrijpen dat random access memory modules zijn stukjes hardware , de eerste cruciale punt over te brengen . Kopen van 2

Ga over de algemene functie van geheugenmodules met voorbeelden . Leren dat ze hardware zijn ontworpen om software te openen en uit te voeren , terwijl het is direct in gebruik . Een goed voorbeeld zou zijn om een ​​computer te brengen , opent u het programma en leg uit dat het nu " woont " in het geheugen . Leg uit dat wanneer een programma niet open is, het niet wordt uitgevoerd door het geheugen , maar in plaats daarvan die zich op de harde schijf .
3

waarschuwen voor de gevaren van een computer met te weinig of geen RAM om het belang en het doel te illustreren . Bijvoorbeeld beschrijven hoe Windows 7 vereist minstens 1 GB RAM-geheugen dan uitleggen hoe een computer met slechts 512 MB ​​RAM-geheugen kon niet eens het besturingssysteem draaien . Geef een voorbeeld van hoe een computer met 4 GB RAM-geheugen presteert veel beter , staat Windows 7 en meerdere programma's . Met dezelfde 4 GB computer als het bijvoorbeeld gaan over een aantal van de problemen die de computer wordt geconfronteerd met een lage geheugen , zoals trage prestaties , mogelijke stop fouten en frequente crashes .
4

Zorg ervoor dat de student begrijpt geheugen modules zijn stukjes van hardware voor de opening en actief al de computersoftware . Ze moeten een basiskennis van belang RAM 's en de gevolgen van het niet genoeg hebben voor het leren complexiteiten zoals het type , vormfactor en compatibiliteit belang bezitten .
Complex aspecten
5

Instrueer dat geheugenmodules komen in veel verschillende capaciteiten , soorten en maten die alle materie sterk bij aan compatibiliteit binnen een bepaalde computer . Laat een paar computer specificatiebladen als voorbeelden , wijzend op de specifieke RAM specificaties en het verschil is het type en limiet .
6

Leg de twee maten , dual inline memory modules en kleine outline dual inline memory modules . De eerste wordt gebruikt in desktops , het fysiek kleiner SODIMM zien gebruiken in laptops , met hun kleinere ontwerp en het gebrek aan ruimte voor de grotere DIMM's . Benadrukken dat de fysiek kleinere modules hebben dezelfde prestaties als soortgelijke DIMM -modules .
7

Bedek de soorten , waaronder double data rate , DDR2 en DDR3 . Bespreek in het kort de tijdlijn geschiedenis van elk . Dit kan het meest verwarrende aspect te zijn , met alle verschillende afkortingen , geheugen snelheden en capaciteiten , maar zorgen ervoor dat uw student begrijpt de chronologie en dat hoe hoger het getal , hoe beter het geheugen in het algemeen is .
8

benadrukken het belang van compatibiliteit met behulp van de computer specificatiebladen te leggen hoe de computer a neemt een type geheugen met een bepaalde capaciteit te beperken , terwijl de computer B neemt een ander type met een andere beperking . Leg uit hoe het gebruik van geheugen van de computer A's in de computer B zou voorkomen dat de computer werken , zoals het RAM-geheugen niet is ontworpen om te communiceren met de andere hardware .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Zal gebufferde Memory Work in …
·De geschiedenis van de Dual - …
·Hoe Memory Problemen in een De…
·Hoe kan ik zien hoeveel geheug…
·Hoe kan ik zien hoeveel geheug…
·Wat is DDR400 ? 
·Informatie over Random Access …
·Hoe je HDTV kijken op een PC 
·Definitie van RAM Slots 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·iPad Interface Builder Tutorial 
·Delen van een laptop lade Side 
·Hoe te formatteren een Sandisk geheugenk…
·Hoe je foto's te verwijderen van iPad Ap…
·Hoe je bestanden worden verwijderd uit F…
·Hoe maak je een Flash Drive gebruiken al…
·Hoe te Touchpad Drivers voor Dell Inspir…
·Hoe kan ik een laptop Hechten aan een En…
·Hoe verwijder ik inktcartridges Van een …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com