Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Hoe kan ik bijwerken DDR 2 geheugen op een laptop
Als u op zoek bent om uw computer te upgraden , een van de gemakkelijkste wijzigingen die u kunt maken is om uw RAM-geheugen upgraden ? - De hoeveelheid geheugen die je computer kan gebruiken te lopen en te beheren programma . Hoe meer RAM-geheugen dat uw computer heeft, hoe sneller en efficiënter uw computer kan draaien en multitasken programma . Voordat u een upgrade van uw RAM-geheugen , zorg ervoor dat uw computer de upgrade aankan en of u over de juiste hardware . Wat je nodig hebt
schroevendraaier
Nieuwe DDR2 RAM
Toon Meer Aanwijzingen
1

Raadpleeg de handleiding van uw computer om uit te vinden hoeveel RAM uw specifieke model kan verwerken ; als u deze informatie direct in uw handleiding niet kunt vinden , overweeg dan contact op met de klantenservice voor de fabrikant van uw laptop om de informatie uit te vinden . Sommige laptops in staat zijn om 4 GB RAM-geheugen verwerken , terwijl anderen alleen in staat om 2 GB verwerken kopen van 2

Koop de RAM op uw computer retailer van keuze ; . Bij de aankoop van het RAM-geheugen zorgen ervoor dat het is DDR2 , DDR niet of DDR3 . Als u niet zeker weet hoe u de RAM uit elkaar te vertellen, vraag dan een sales associate voor hulp .
3

Schakel uw laptop , trek de voeding en de batterij te verwijderen . Dit verwijdert het risico van een elektrische schok , die schade kunnen veroorzaken en je onderdelen . Voor het verwijderen van alle componenten in de laptop , Raak een geaard metalen oppervlak aan om eventuele opgebouwde statische elektriciteit te ontladen .

Schroef 4 de haven dat het RAM van uw laptop dekt . Op de meeste laptops is een klein rechthoekig paneel dat kan worden verwijderd uit de bodem van de laptop , zonder verdere demontage van de zaak . Echter , als je niet kunt vinden dit paneel , controleer uw laptop handleiding voor meer gedetailleerde instructies als op locatie van uw RAM
5

Maak de clips die het RAM-geheugen op zijn plaats houden ; . Moet de huidige toelaten DDR2 RAM tot pop los van de clip . Niet rukken of dwingen het RAM-geheugen niet op zijn plaats .
6

Schuif de nieuwe RAM op zijn plaats , vastzetten op zijn plaats met de clip . Zorg ervoor dat de pasvorm van de RAM is knus , maar forceer het niet op zijn plaats .
7

Vervang het paneel over de RAM en schroef deze weer op zijn plaats . Zet de computer aan om ervoor te zorgen dat het RAM-geheugen correct is geplaatst en wordt herkend door de computer . Als de RAM niet herkend wordt , zal het niet opstarten .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe om te achterhalen welk typ…
·Wat is de Intel Celeron M ? 
·Hoe USB Speed ​​Upgrade 
·M2N - SLI Deluxe Specificaties…
·1024MB PC4200 DDR2 & Compatibi…
·Lijst van Computer Memory Sizi…
·Hoe te Goedkoop Desktop Memory…
·Wat is GDDR3 RAM ? 
·Mainboard Specificaties voor d…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·De mousepad is klikken wanneer het moet …
·Hoe maak je een G4 Power Supply Vervang 
·Hoe te houden een laptop aangesloten wan…
·Hoe maak je een monitor gebruiken voor j…
·Hoe kan ik een M4P File Wijzig naar MP3 …
·Instructies voor het branden van een cd …
·Hoe schoon een Canon printkop 
·Sentry Safe Hard Drive Installatie-instr…
·Hoe de juiste RAM-geheugen voor een comp…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com