Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Specs van de Asus P5K - VM
Taiwan gevestigde ASUSTeK Computer Inc , die beweert te hebben verkocht 420 miljoen moederborden sinds 1989 , produceert de Asus P5K - VM moederbord van de computer . Als printplaat herbergt microprocessor van een computer en andere integrale hardwarecomponenten . Afgezien van deze fundamentele specificatie , diverse andere specs opvallen als voorbeelden van design en prestatie-eigenschappen van de P5K - VM 's . Form Factor

ASUSTeK
vervaardigt zijn de P5K - VM moederbord op een Micro Advanced Technology Extended of Micro ATX , form factor . De lay-out en de vorm van primaire structuur van een moederbord , is een form factor gemeten in twee dimensies : breedte en diepte . In tegenstelling tot een standaard ATX form factor , dat is 12 cm breed en 9,6 cm diep , de P5K - VM 's Micro ATX form factor is 9,6 cm breed en 9,6 cm diep , waardoor het moederbord te passen beter binnen computer torens , behuizingen en andere hardware containers .
Processor compatibiliteit

de P5K - VM moederbord is compatibel met verschillende soorten van microprocessoren - de geïntegreerde schakelingen die de centrale processing functies van computers uitvoeren - via een LGA775 socket . Voorbeelden van typen microprocessor die de P5K - VM kan ondersteunen zijn onder andere 64 - bit , dual - core en quad - core processors . Compatibele modellen zijn voorzien van de Pentium 4 , Pentium Extreme Edition , Pentium D , Pentium Core 2 Duo , Pentium Core 2 Quad en Pentium Core 2 Extreme .
Bussnelheid

de P5K - VM moederbord maximaal bus snelheid van 1333 megahertz of MHz die aangeeft hoe snel de zij gegevens van en naar een microprocessor zenden ondersteunen . De " bus " in " bussnelheid " verwijst naar front-side bus van het moederbord , of FSB - . Een groep van draden die microprocessor het moederbord verbindt met de rest van de componenten
Chipset < br >

een chipset
bestaat uit twee microchips : een north bridge en south bridge . Terwijl de north bridge stuurt gegevens van FSB van het moederbord en het hoofdgeheugen , de south bridge stuurt gegevens van het moederbord peripheral component interconnect slots en standaard industrie architectuur slots . De P5K - VM maakt gebruik van een chipset met een Intel G33 Express north bridge en een Intel ICH9 south bridge .
BIOS

De P5K - VM is gebaseerd op een American Megatrends Inc . Basic Input /Output System of BIOS , die een computer heeft met basisinstructies voor het opstarten programming interfaces . Compatibele interfaces voor de P5K - VM zijn de ASUS EZ Flash 2 , SMBIOS 2.3 , ACPI 2.0 ondersteuning , ASUS MyLogo2 , WfM 2.0 en DMI 2.0 .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe kan ik een draadloze kaart…
·Hoe kan ik een Ati Radeon 7500…
·Kan de ATI X1950 Desktop Drive…
·Het verschil tussen MSI Moeder…
·Hoe je RAM te installeren op e…
·Hoe kan ik een Dell tv-tuner m…
·Wat is 4 - Bank SDRAM ? 
·Wat is een digitale Ballast ? 
·Software die kunnen helpen bij…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·De basisstructuur van een computer 
·Hoe maak je een iPad Wissel naar Verizon…
·De aard van de CD en DVD drives 
·Hoe maak je Voeg een Dell Hard Drive XPS…
·Hoe te spelen QX3 Computer Microscoop So…
·De stappen om Refill een Samsung Laser T…
·Problemen met een intermitterende Shut D…
·Hoe je RAM te verwijderen uit een Gatewa…
·Mijn Dell 9300 zal niet opstarten met de…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com