Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Hoe maak je extra RAM Installeren om Deze computer
Random Access Memory ( RAM ) is een hardware component die gegevens van de computer wordt gebruikt slaat en houdt instructies van de centrale verwerkingseenheid ( CPU ) . De hoeveelheid RAM een computer bepaalt een aantal aspecten van de prestaties van de computer . Terwijl de verwerkingssnelheid van de CPU aanzienlijk invloed op de snelheid van de PC , als de computer niet voldoende RAM-geheugen , kan de computer niet maken goed gebruik van capabilities.You de CPU's kan extra RAM-geheugen installeren op het moederbord , zolang er genoeg slots ter beschikking van de RAM en de computer heeft zijn geheugen cap bereikt passen . De RAM moet ook compatibel zijn met het moederbord . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Sluit de computer af . Verwijder het netsnoer uit de achterkant van de PC zodra de computer wordt uitgeschakeld volledig .

Power 2 uit en verwijder eventuele andere apparaten die zijn aangesloten op de achterkant van de computer . Controleer de achterkant van de behuizing voor eventuele schroeven waarmee de dekking van het geval aan het chassis .
3

Verwijder de schroeven aan de achterkant van de omslag , indien van toepassing . Legde een hand op het streepje in het midden van het deksel , of duw de hendel omlaag aan de voorzijde of zijkant van de zaak , de dekking van het geval af te nemen .
4

Stel het geval te dekken opzij . Raak het chassis of op een antistatische polsband , om uzelf te aarden en om de hardware te beschermen tegen statische elektriciteit .
5

Zoek het RAM-geheugen dat is geïnstalleerd op de computer . Als u van plan om de bestaande RAM te vervangen , drukt u de lipjes aan weerszijden van de geheugenmodule of modules . Trek het RAM-geheugen recht uit de sleuf .
6

Lijn de gouden contactpunten aan de rand van de nieuwe geheugenmodule uit met de inkepingen in het RAM-sleuf . Duw de module recht naar beneden in de sleuf totdat de RAM vastklikt om plaats en de lipjes pop in de streepjes aan weerszijden van de module .
7

Trek zachtjes aan weerszijden van de RAM te bevestigen hij goed is ingestoken . Installeer extra RAM -modules op de beschikbare RAM-sleuven op het moederbord .
8

Sluit het netsnoer , toetsenbord , muis en monitor op de computer . Druk op de aan -knop en start bij Windows .

Klik 9 "Start . " Rechtermuisknop op " Computer ". Klik op 'Eigenschappen'. Controleer de lijst naast " Installed Memory ( RAM ) " om te bevestigen dat Windows de extra geheugenmodules gedetecteerd gegevens .

Klik 10 "Start . " Klik op ' Afsluiten '. Verwijder het netsnoer . Zet de dekking van het geval , sluit dan alle kabels en apparaten .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·De meest voorkomende Gebreken …
·Basis Functie van HV Transisto…
·Wat is een PCI- kaartsleuf ? 
·Utility om Computer Memory Tes…
·HP Xw6000 Moederbord Informati…
·Hoe je RAM -geheugen vervangen…
·Hoe Memory Voeg toe aan een co…
·Hoe maak je een Celeron M540 U…
·Soorten Central Processing Uni…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Disconnected Printer ver…
·Wat is een IRQ Holder ? 
·Wat is de definitie van Shared DDR SDRAM…
·Wat is een moederbord ? 
·Mijn laptop kan geen draadloze verbindin…
·Hoe een interne computer harde schijf in…
·Universal Serial Bus ( USB ) is de stand…
·Hoe maak je een opstartdiskette Kopiëre…
·Hoe maak je een XP Display Driver opnieu…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com