Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Hoe meer RAM toewijzen aan een Intel GMA 950
Het gebruik van een dedicated videokaart verbetert de prestaties van een computer , maar ook draagt ​​aanzienlijk bij aan de kosten . Verschillende moederbord en computer fabrikanten bieden systemen die een geïntegreerde video-oplossing die aandelen systeem-RAM om het geheugen nodig is voor de video- platform te gebruiken . Geïntegreerde systemen , zoals de Intel GMA 950 , bieden goedkope oplossingen voor gebruikers die niet een high- end gaming systeem nodig hebben en meestal gebruik van een systeem voor minder veeleisende computertaken . De meeste systemen met de GMA 950 chipset toestaan ​​om meer geheugen aan de video- subsysteem om de prestaties te verhogen toe te wijzen . Instructies
1

Sluit de computer af en start deze opnieuw . Nadat het logo -scherm opstarten verschijnt , druk dan op de " Pause /Break " -toets op het toetsenbord om het opstartproces te onderbreken . Kijk voor een bericht dat de sleutel die toegang tot het BIOS -menu biedt weergeeft . Als de boot scherm een bericht over de BIOS toegang sleutel niet wordt weergegeven , raadpleegt u de handleiding van het moederbord of systeem . Druk op de " Pause /Break " -toets om het opstartproces te hervatten . Gemeenschappelijke toetsen gebruikt om toegang te krijgen tot de BIOS zijn de Delete , F1 en F12 , maar de werkelijke sleutel voor uw computer kunnen verschillen . Kopen van 2

Druk de BIOS toegang sleutel en wacht een paar seconden voor het setup -menu scherm te verschijnen . Gebruik de muis of pijltjestoetsen om de "Advanced " of tab of de menu- optie ' Geavanceerde ' te selecteren . Scroll naar beneden naar " Integrated Devices" of de optie " Onboard Devices " , druk daarna op " Enter ".
3

Selecteer de " Onboard Video Controller , " " Integrated Video" of een vergelijkbare optie . Scroll naar beneden naar " Toegewezen geheugen " of " Shared Memory " en druk op " Enter ".
4

Selecteer de hoeveelheid RAM in megabytes die u wilt toewijzen aan de GMA 950 grafische controller . Afhankelijk van het model van het moederbord in uw computer is geïnstalleerd , zijn de opties voor het geheugen kunt u bereik toewijzen van een tot acht megabyte , of vier tot 64 megabytes . Selecteer een geheugen toewijzing bedrag , de pers " Enter ".
5

Zoek de sleutel legenda aan de onderkant van het BIOS menuscherm om te bepalen welke toets je moet drukken om wijzigingen in het BIOS en af te sluiten. Op meerdere computers , de sleutel tot veranderingen in het BIOS te redden is F7 of F10 . Druk op de juiste toets en wacht tot het systeem om de wijzigingen op te slaan en de computer opnieuw op . Nadat de computer opnieuw is opgestart , het systeem wijst meer geheugen toe aan de video- controller voor betere grafische prestaties . Windows detecteert automatisch de wijzigingen .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Verschillen tussen PC3200 en P…
·Hoe maak je een moederbord Pro…
·Hoe maak je een Short Circuit …
·Hoe PC geheugen kopen 
·Hoe maak je een Intel 386EX Mi…
·Pentium E 5200 Vs . Athlon 64 …
·Hoe maak je een GeForce MX400 …
·Hoe kan ik het geheugen op een…
·Beperkende factoren op Grafisc…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te Overclock een AMD Athlon X2 Dual …
·Hoe te Macbook Pros verbinding naar Full…
·Hoe een CPU opnieuw installeren 
·ECS MCP61SM - AM V.1.0A OEM moederbord S…
·Hoe te ReadyBoost gebruiken op een netbo…
·Hoe te installeren op een Thumb Drive 
·Hoe maak je een Microsoft Laser Mouse De…
·ResQtec Hydraulische Redgereedschap 
·Hoe te Prentenboeken voor de Kindle Form…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com