Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> projectoren >> Content
Hoe u de Compaq MP 1600 Problemen
Met de Compaq MP1600 projector , kunt u projecteren wat er op het scherm van de aangesloten computer op een groot projectiescherm , waardoor grote groepen mensen om presentatiemateriaal of iets anders wat je nodig hebt te geven. U kunt de projector gemakkelijk verplaatsen van locatie naar locatie en zet deze op een vlakke ondergrond . U hoeft alleen de projector aan te sluiten op de computer via een videokabel , net zoals je een externe monitor zou aansluiten op een laptop computer . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
Geen beeld op het scherm

Druk "Power " -knop van de projector 1 om ervoor te zorgen dat u aanzette . Sluit het netsnoer aan op de projector en het stopcontact , zodat geen van beide uiteinde los is . Kopen van 2

Bestudeer lens van de projector om ervoor te zorgen dat u de lensdop hebt verwijderd . Onderzoekt het pad tussen de lens en het projectiedoek voor alle objecten die blok projectie van het beeld .
3

Druk op de knop van de projector "Standby " om het apparaat uit de standby -stand te brengen . Wacht twee minuten om te zien of de projector opnieuw begint te werken .
4

Koppel de kabel aansluiten van de projector op de computer . Inspecteer de pinnen aan beide uiteinden van de kabel en vervang de kabel als u een beschadigde of verbogen kunnen zien .
5

Draai de schroeven van de projector lamp montage met een kruiskopschroevendraaier . Druk op de computer " FN " toetsen " F4 " op hetzelfde moment de externe video- verbinding op te zetten en uit.
Projector schakelt zichzelf uit
6

Onderzoek de projector netsnoer om ervoor te zorgen dat je het hebt aangesloten op de projector en het stopcontact stevig . Druk op de " Power" knop als je geen lampjes op de projector verlicht .
7

Wacht ongeveer 10 minuten om de projector te koelen als LED-lampjes van de projector zijn allemaal knipperen . De projector heeft zich afgesloten om schade aan de apparatuur te voorkomen van oververhitting . Druk op de " Power" -knop van de projector wanneer de LED- lampjes knipperen en de toets "Standby " brandt .
8

Wacht ongeveer twee minuten als er geen lampjes knipperen , aangezien dit kan wijzen op een spanningspiek opgetreden . Druk op de "Power " -knop om de projector opnieuw wilt inschakelen . Indien de projector niet kan worden ingeschakeld , breng het naar een reparatiewerkplaats voor onderhoud .

Previous: Next:
  projectoren
·Hoe kan ik Problemen met een E…
·Hoe maak je verbinding een Doc…
·Hoe maak je een LED -projector…
·Problemen met een Epson 5350 P…
·Hoe je foto's weergeven vanaf …
·LCD -projector Picture Problem…
·Hoe te Verticale vervorming Fi…
·Hoe te gebruiken Bluetooth om …
·DIY : Kleine Projector 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe Set Up Cooling Fans in een zaak 
·Hoe een HP OfficeJet 6310 Reset 
·Webcam Installatie voor Ezonics 
·De effecten van Bad RAM 
·Hoe Dell Accu demonteren 
·XP herkent mijn digitale fotolijst 
·Hoe je foto's opslaan op een iPad 
·Hoe de grafische kaart te verwijderen va…
·De beste Burn snelheden voor een audio-c…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com