Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> PC Computers >> Content
Hoe Computer Memory wissen permanent
In deze moeilijke economische tijden zijn er veel mensen op zoek naar een beetje extra geld te verdienen en je kan al snel merken dat oude computer die u hebt rondslingeren als een optie om geld te verdienen . Vóór de verkoop van een computer , of het weg te geven als een gunst , het is een goed idee om alles op de computer te wissen omdat je nooit weet wat voor soort informatie die je hebt achtergelaten op. De makkelijkste manier om al het geheugen van uw computer permanent te wissen is om iets nieuws te zetten op de top van het. Daarom is de makkelijkste manier om je geheugen te wissen is om uw Windows- cd gebruiken om Windows opnieuw te installeren . Wanneer iemand Windows installeert , is het niet de bestanden toe te voegen aan wat er al op de computer . Het kopieert over alles . Dus wanneer u Windows op uw computer installeert , is het alsof de nieuwe eigenaar zal een nieuwe schone lei om mee te werken . Wat je nodig hebt
Windows-cd
Toon Meer Aanwijzingen
1

Plaats de Windows-cd en herstart de computer . De Windows-cd zou automatisch moeten starten op zijn eigen . Volg de aanwijzingen die de Windows-cd geeft , maar zorg ervoor dat de optie van de vorige versie van Windows . Kopen van 2

handmatig starten van de installatie , indien nodig meer dan kopiëren kiezen . Als de Windows -cd niet automatisch start , dan gewoon naar Mijn computer , klik dan op de schijf van de Windows-cd op en klik vervolgens op het installatiebestand om Windows te installeren op die manier.
3

Probeer twee andere methoden om bestanden te verwijderen , als je niet langer een Windows-cd . De eerste is om een bestand te selecteren , druk op de delete-toets en ga dan naar de prullenbak en leeg deze . De tweede optie is om de shift -toets ingedrukt en druk op de Delete-toets . Ingedrukt houden van de Shift-toets en " permanent " verwijderen van het bestand zal het te maken , zodat u niet hoeft te de prullenbak te legen.
4

Houd in gedachten dat zelfs het legen van de prullenbak niet volledig verwijderen een bestand . Die bestanden kunnen nog steeds worden hersteld , maar het duurt een bepaald soort programma . De meeste mensen zullen niet deze programma's hebben , dus is het misschien wel goed om bestanden te verwijderen en vervolgens legen van de prullenbak . Maar het veiligste om te doen is Windows opnieuw te installeren .

Previous: Next:
  PC Computers
·Hoe bouw ik een PC Gaming conf…
·Toughbook Touchscreen Probleme…
·Het moederbord Specificaties v…
·Specs voor Gaming Computers 
·Hoe je het voorpaneel verwijde…
·Sony Vaio Componenten 
·Om te lezen hoe een Apple cd o…
·Hoe kan ik mijn computer Ping 
·Hoe te Expliciete websites blo…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Dell Inspiron 1100 Laptop Specs 
·Hoe Turn Off the Axim X51v 
·Hoe maak je een USB-hub gebruiken Met Ai…
·Hoe maak je een IBM ThinkPad Battery Ver…
·Hoe kan ik een HP 4250 papierlade Repare…
·Hoe maak je Caps Lock een CTRL toets 
·ScanSnap S300M Vergeleken met S1300 
·Hoe maak je draadloos internet te krijge…
·Scannen op een HP PSC 2175 Printer 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com