Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> PC Computers >> Content
Hoe maak je een computer krijgen met Bad Credit
Het krijgen van een computer met een slechte krediet is makkelijker dan u misschien denkt . Het zal een beetje meer dan wanneer je betalen voor het volledige kosten, maar deze methode kan u helpen. Sommige bedrijven die computers voor mensen met slecht krediet verslag aan de kredietbureaus bieden . Dat betekent dat zolang je op tijd betaalt , moet uw credit score te verhogen . Wat je nodig hebt
bankrekening
Toon Meer Aanwijzingen
1

Stel een familielid , goede vriend of collega om zijn handtekening op de computer financiering voor u . Deze persoon zal in staat moeten zijn om u te vertrouwen , en gewoon vragen hen kan riskant zijn . Ga over uw financiën met een fijne kam en er absoluut zeker van kunt u de betalingen op tijd , elke keer . Als je niet kunt op elk gewenst moment , uw cosigner zal de prijs betalen in geld en krediet . Als je goede , vast inkomen moet dit geen probleem zijn . Kopen van 2

Kies een computer dealer te gaan met wanneer u uw cosigner hebt beveiligd . Dell stelt u in staat om op maat bouwen van uw computer online .
3

Deel een computer met iemand in uw familie . Afhankelijk van hoeveel mensen je delen met , kon je een hoop geld besparen op de computer . Je kunt een nieuwe computer voor de helft of zelfs een kwart van de prijs te krijgen . Zorg ervoor dat je een schema detaillering die computertijd krijgt wanneer creëren . Een desktop beste zou zijn als delen van een computer , zodat niemand kan het uit van de woning .
4

Probeer BlueHippo . Dit bedrijf helpt u een computer met een slechte krediet te krijgen. U moet krediet op te bouwen met BlueHippo , dat wel . Nadat u op tijd betaalt voor zes tot 14 weken , zal BlueHippo bieden aan resterende saldo van uw computer te financieren en verzenden het naar u . Dan moet je de rest van de 52 wekelijkse betalingen te betalen . Na de 52 betalingen worden gemaakt ontvangt u de computer bezitten .
5

Als je op de universiteit , een bezoek aan uw financiële steun kantoor . Veel financiële hulp programma's bieden te helpen betalen voor een computer, zelfs als u slecht hebt krediet . Hogescholen en universiteiten weten dat een computer is essentieel voor academisch succes voor studenten van vandaag . Als u van plan bent om binnenkort naar de universiteit gaan , vraag de afdeling financiële hulp nu om te zien wat u kunt doen om zich te kwalificeren voor computer financiering hulp .
6

Kies een netbook in plaats van een grote laptop of desktop computer . Computers worden steeds goedkoper , en je moet in staat zijn om een ​​netbook zelfs met een slechte krediet . De meeste Netbook computers meten ongeveer 10 centimeter diagonaal . Als je gewoon een computer voor e-mail , typen en Internet searching nodig , zal een netbook aan deze doeleinden . De prijsklasse voor netbooks is $ 300 tot $ 600.

Previous: Next:
  PC Computers
·Hoe maak ik een Ultimate AMD C…
·Subsidies voor Computerapparat…
·Displayport Vs . Mini DVI 
·Hoe to Wire een Emachines T - …
·Hoe kan ik een Dell Computer C…
·Hoe maak je van een PC DVD-spe…
·Hoe te zorgen dat u niet kopen…
·Hoe te vertellen wat voor soor…
·Hoe maak je een computer gebru…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een laptop in het Verenigd Ko…
·Definitie van primaire partitie 
·Hoe maak je een headset Mic 
·Inktcartridges compatibel met de HP C310…
·Type Solder voor Screen Weerstanden 
·Hoe maak je een Crushed Drive Fix 
·Tips op een Toshiba Satellite A105 - S40…
·Hoe kan ik een vergelijking op een TI - …
·Hoe de videokaart vervangen in mijn HP l…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com