Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> PC Computers >> Content
Hoe maak je een desktop computer Finance
Het kopen van een nieuwe computer huis is een dure propositie , en vaak individuen het geld niet bij de hand om een dergelijke wezenlijke aankoop te doen . Op zoek naar financiering , hetzij door middel van een commerciële kredietverstrekker of private organisatie , kan helpen om uw dromen van het bezitten van een nieuwe computer een realiteit . Er zijn een aantal verschillende routes die u kunt nemen om de financiering voor een nieuwe pc te krijgen , dus kies degene die het beste past bij uw individuele behoeften . Instructies
1

Financier uw nieuwe pc kopen via de fabrikant . Veel commerciële verkooppunten zoals Dell , Gateway , en brick-and - mortar retailers als Best Buy bieden individuele financiering voor grote aankopen , dus contact op met uw lokale winkel aan de rente-en betalingsvoorwaarden te bepalen , deze te vergelijken met afwisselend financiering routes om de beste te vinden deal . kopen van 2

Denk aan de financiering van uw nieuwe pc via de bank waar u over voldoende onderpand om een ​​lening terug . Onderpand voor dit doel kan bijvoorbeeld uw huis , auto (als je het toe vrij en helder ) , spaarrekeningen , of enige andere toekomstige stroom van inkomsten , waartegen de bank kan de lening garanderen . In sommige gevallen zal u in staat om de computer zelf te gebruiken als onderpand voor de lening , maar dit zal niet altijd het geval als computers zijn snel in waarde verminderen activa . Praat met een lening manager bij de bank om uw opties te bepalen .
3

Financier uw computer door middel van een persoonlijke lening van een vriend of familielid die de liquide middelen om de aankoop te doen heeft . Afhankelijk van uw relatie met het individu , zou de lening casual en rente vrij zijn, of het kan worden afgerond met een promesse en betalingen bescheiden rente .
4

Gebruik een creditcard die frequent flier mijl biedt , cash-back awards , of een ander type bonuspunten voor een alternatieve wijze van financiering van uw desktop computer waar u niet in staat om financiering te bereiken via een andere bron zijn . Hoewel de rente op creditcards zijn hoog , zal dit toelaten om iets terug te krijgen in het proces , verbeteren van een deel van de achterstand tot financiering met een hogere rente .
< Br >

Previous: Next:
  PC Computers
·HP t5730 Apparaatspecificaties…
·Hoe je Fit Nieuwe Moederborden…
·Wat is het verschil tussen de …
·Hoe te testen FSB snelheid 
·Hoe om te leren je een pc bouw…
·Intel i5 Vs . i7 Vs . i3 Vs . …
·Hoe kan ik een Sony Vaio Pas 
·Hoe maak je een ontvanger werk…
·Hoe kan ik een domein in cPane…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Seagate externe harde sc…
·SSD Sequential Schrijft Vs . Random 
·Hoe het aansluiten van een stereo om een…
·Specs op de Medion MD 8030 
·Hoe je verschillende soorten harde schij…
·Hoe kan ik een externe harde schijf wiss…
·Hoe kan ik een SSD in een laptop 
·Hoe je meerdere Voorbeeld bestanden te c…
·Hoe maak je een KUSB 3108 Board Installe…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com