Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> PC Computers >> Content
Hoe krijg ik het My Computer pictogram op het bureaublad ?
Het hebben van het pictogram 'Deze computer' op uw bureaublad kan nuttig zijn . Met het pictogram 'Deze computer' in de plaats , kunt u eenvoudig zien hoeveel ruimte er beschikbaar is op uw harde schijf , hoeveel geheugen u op uw systeem hebt geïnstalleerd , wat voor soort hardware heb je geïnstalleerd en zelfs de naam van uw computer . Waardoor het "Mijn Computer" icoon op het bureaublad

Als u het pictogram 'Deze computer' op uw bureaublad te brengen , klikt u op de knop 'Start' en kies ' Computer' in het menu . Klik met de rechtermuisknop "Mijn Computer" en kies " Show on Desktop " uit het drop - down lijst . Dit zal een pictogram 'Deze computer' op uw bureaublad , waar je het kunt gebruiken om allerlei informatie over uw systeem te krijgen .
Hernoemen het "Deze Computer " icoon

Veel computer eigenaren realiseren zich niet dat ze daadwerkelijk kunnen de naam van de " My computer" icoon op het bureaublad . Gebruikers kunnen elke naam die ze verlangen om hun computers te beschrijven plukken , het verstrekken van een extra niveau van nut en bruikbaarheid . Om het pictogram " My Computer " hernoemen , gewoon met de rechtermuisknop op het pictogram en kies " Naam wijzigen " uit het drop - down menu . Typ de naam die u wilt gebruiken en druk op de " Enter " -toets om het te accepteren .
Met " My Computer "

Zodra dat " My Computer "icoon is op zijn plaats , is het gemakkelijk om het te gebruiken om alle informatie die u ooit nodig hebt over uw computer en de hardware en software die het bevat te verzamelen . Een van de meest handige functies van "Mijn Computer " is het tabblad " Hardware " . Door te klikken op het tabblad " Hardware " en klik op de " Device Manager "-knop , kunt u in een oogopslag zien alle van de stukken hardware geladen op uw computer , vanaf de harde schijf en dvd-station aan de monitor en muis .

U kunt ook gebruik maken van 'Mijn Computer ' naar de specs van je pc , met inbegrip van de processorsnelheid , de hoeveelheid geheugen en andere vitale informatie te zien . U kunt deze informatie gebruiken voor het oplossen van problemen en om te helpen bij computer reparatie technici krijgen de informatie die ze nodig hebben om te herstellen en een upgrade van uw PC .

Previous: Next:
  PC Computers
·Hoe u de Compaq 2700 Demonteer…
·Hoe maak je een processor verv…
·Hoe te Overclock een Intel I5 
·Hoe te Twee headsets Hook Up a…
·Hoe maak je een computer Stop …
·Hoe maak je een goedkope compu…
·Total Control Panel Specs 
·Hoe te openen een Compaq Presa…
·Hoe te Aloud Lees in MS Word 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe de inktpatroon wijzigen in een Pixma…
·BIOS flashen Tutorial 
·Hoe te Beta Update Firmware op een iPad 
·Hoe je luidsprekers maken op een laptop …
·HP 8710p Specificaties 
·Hoe Laptop Computers Vergelijk 
·Hoe kan ik een HP 1200 printer oplossen?…
·Wat is fysiek geheugen op een PC ? 
·Hoe kan ik een MacBook Cover Verwijder 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com