Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> PC Computers >> Content
Hoe maak je een Home AV Computer
HTPC ( Home cinema personal computer ) is een computer waarvan het doel is om video of audio af te spelen . HTPC kan ook foto's maken of weergeven en afspelen tv-shows . Een goede HTPC zal hebben een laag stroomverbruik , in staat zijn om high definition-films weer te geven en hebben een goede kwaliteit audio . De processor is niet zo belangrijk , omdat de meeste van de video- decodering zal worden gedaan met behulp van de videokaart . U zult een AMD videokaart met UVI ( Vereniger Video Unit ) of NVIDIA PureVideo nodig om HD-content te decoderen met de videokaart . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
Lege cd /dvd ( voor het besturingssysteem installeren )
Toon Meer Aanwijzingen
Componenten
1

Kies een moederbord met geïntegreerde videokaart ondersteunen UVI of PureVideo . Koop een low-power processor van AMD of Intel . Beide hebben 35W processors die voldoende is voor HTPC gebruik zijn . Aankoop 2GB of RAM . 2GB RAM is genoeg, zelfs voor HD . Kopen van 2

Als uw HTPC zal -content streamen vanaf een server op uw netwerk , kunt u een kleine laptop harde schijf te gebruiken voor uw systeem . Als uw HTPC nodig heeft om alle films , tv en muziek op te slaan , verschillende 1TB desktop harde schijven .
3

Als u het moederbord nodig hebt om de luidsprekers te behandelen , de aanschaf van een moederbord die het mogelijk maakt voor 5.1 -of 7.1 luidsprekeraansluitingen . Als u liever uw TV of externe apparatuur om het geluid te verwerken , kies dan een videokaart die het geluid van de TV of externe component stuurt via HDMI geluid passeren .
4

Kies een case die je past inrichting en /of budget . Koop een HTPC afstandsbediening en een DVD /CD /Blu - Ray drive .
Proces
5

wissen van een grote tafel en zet het moederbord voor je . Open de processor socket en installeer de processor . Zorg ervoor dat de rug op de socket uitgelijnd met de groef op de processor . Installeer de RAM door het gelijktrekken van de tong op de geheugenkaart slot en de groef op de memory stick en drukken aan beide uiteinden tot deze " klikt . " Installeer de processor koellichaam
6

Open de kast en installeer de stroomvoorziening . Installeer het moederbord in de behuizing en zet het vast met de schroeven die met de zaak . Installeer de harde schijven en DVD /CD drive . Sluit de voedings -en case -kabels op het moederbord , SATA- en voedingskabel op de harde schijf en DVD /CD drive .
7

Installeer de videokaart als je er een hebt . Open de videokaart poort vergrendeling aan de rechterkant en schuif de videokaart binnen druk naar beneden en zet het vast met een schroef . Sluit de zaak naar de stroom en zet de HTPC op . Controleer of de ventilatoren en harde schijf en DVD /CD drive werken alvorens deze uit te zetten .
8

Sluit de HTPC aan op uw TV . Sluit de afstandsbediening om de HTPC , evenals een toetsenbord en muis . Plaats de cd met het besturingssysteem /dvd in de drive , zet de HTPC op , en volg de instructies om uw besturingssysteem te installeren .

Previous: Next:
  PC Computers
·Hoe je oude computers Deauthor…
·Stap-voor- stap op hoe te om d…
·Hoe om te leren basale compute…
·Hoe je oude computers doneren …
·Hoe de Sound Device op een Com…
·Hoe Linux draaien op een oude …
·Wat is het verschil tussen een…
·Hoe te Connect Online TV Van d…
·Hoe kan ik een Zalman Fan repa…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Macbook Pro zal niet hervatten na Sleep 
·Hoe je het voorpaneel van een Dimension …
·Hoe om te controleren een Motorola SURFb…
·Hoe maak je een vijfde Wortel op een TI8…
·Mijn iMac G5 is Oververhitting 
·Onderhoud Tips voor een Dell 1700 XL Pri…
·Wat zijn computers gebruikt voor het in …
·Hoe maak je een Canon Inkjet Printer Pro…
·Het verschil tussen SU7300 en Core i5 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com