Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> PC Computers >> Content
Hoe te Junk pc Rebuild
Rebuild een junk computer aan de moderne normen om geld te besparen door hergebruik van componenten die werken en om het milieu te helpen door het kappen van afval . De ATX standaard werd gebruikt sinds de begindagen van de Pentium-processor en blijft een populair formaat voor het bouwen van computers vandaag . Vervang de defecte of verouderde onderdelen en installeren van een besturingssysteem in een middag als een leuke learning project en een manier om wat gebruik uit van een junk PC . Wat je nodig hebt
CPU met heatsink en ventilator
Moederbord
RAM
Videokaart
Voeding
Harde schijf
Optische drive
Nylon kabelbinders < br > Besturingssysteem
Anti - statische polsband
schroevendraaier set
Toon Meer Aanwijzingen
Strip de bestaande onderdelen van de zaak
1

Koppel het netsnoer en alle andere kabels uit de junk computer en verwijder het deksel . Bevestig een anti - statische polsband aan een van uw polsen en sluit de alligator clip om een kale metalen deel van de zaak . Kopen van 2

Koppel alle kabels van het moederbord . Ontkoppel alle kabels van de harde schijf en optische drive en vanaf elke uitbreidingskaarten of case fans . Verwijder alle losse kabels en organiseren ze voor gebruik tijdens het herstelproces .
3

Verwijder de videokaart en eventuele uitbreidingskaarten vanaf de achterste sleuven door het verwijderen van de enkele schroef of de beugel dat houdt ze op hun plaats en ze schuiven recht omhoog uit het systeem . Laat elke kaart vergrendelingen die aanwezig kunnen zijn als je moeite hebben met een bepaalde kaart verwijdert.
4

Verwijder de schroeven waarmee de harde schijf of de schijf montagebeugel uit de kast en trek de schijf uit de systeem . Verwijder de vaste schijf uit de montagebeugel indien aanwezig door het verwijderen van de schroeven die zijn bedrijf op zijn plaats en het maken van een notitie van de oriëntatie van de drive om een eenvoudige installatie van de vervangende schijf toelaten . Verwijder het optische station door het verwijderen van de schroeven en de rit glijden via het frontpaneel .
5

Verwijder de vier schroeven waarmee de voedingseenheid op zijn plaats houden van de achterkant van de zaak . Koppel alle interne montagebeugels die aanwezig kunnen zijn uit het stopcontact en verwijder de stekker uit de zaak .
6

Verwijder alle van de schroeven waarmee het moederbord vast te houden aan het moederbord afstandhouders in de zaak. Til de rand van het moederbord dichtstbijzijnde het voorpaneel ongeveer 1/2 inch en trek het moederbord uit de buurt van het achterpaneel en uit de case .
Herbouwen van de computer met nieuwe onderdelen
< br > 7

Zet de CPU vergrendelingshendel op het moederbord om de verticale positie aan het stopcontact te ontgrendelen . Plaats de nieuwe CPU in de houder met de juiste uitlijning zoals aangegeven door de kleine driehoek op de CPU en fitting . Voorzichtig lager de CPU in de socket --- forceren zal pinnen buigen en vernietig de CPU .
8

Breng een dun laagje van thermische koellichaam verbinding naar de top van de CPU als de koellichaam doet niet al een laagje stof op. Verlaag de heatsink en ventilator vierkant op de CPU en bevestig het vaste uiteinde van de beugel om het kleine plastic lipje op de CPU- socket . Druk op de beweegbare einde van de beugel om het te beveiligen dan het plastic lipje aan de andere kant van de socket . Sluit de koelventilator voedingskabel aan het moederbord op de locatie gemarkeerd " CPU FAN " of het equivalent .
9

Installeer de RAM-modules op het moederbord door het verspreiden van de kleine plastic klemmetjes op de RAM sockets en het plaatsen van de modules recht naar beneden met behulp van de aangegeven richting bij het ​​kleine plastic lipje sleutel in het stopcontact en de sleutel inkeping in de module . Druk de module naar beneden met gelijkmatige druk aan elk uiteinde tot deze hoorbaar vastklikt en zowel van de klemmetjes volledig zitten tegen de module .
10

Plaats de achterwand voorplaat met de nieuwe plaat die werd met het nieuwe moederbord (indien nodig ) geleverd door het forceren van de oude plaat uit en drukken op de nieuwe plaat in plaats van buiten de computer .
11

Lijn het moederbord met de zaak om te zorgen dat er een moederbord impasse in het geval voor elke montage gat in het moederbord en dat er geen extra standoffs waar ze niet nodig zijn . Voeg nieuwe standoffs waar nodig en verwijder extra afstandhouders om kortsluiting te vermijden op het moederbord .

Slide 12 de achterste poorten van het moederbord in de achterwand voorplaat , zorg dat u geen aarding tabs buigen over de voorplaat . Verlaag het moederbord op de uitsteeksels en bevestig schroeven aan elke impasse aan de raad vast te zetten .
13

Sluit het voorpaneel zaak leidt tot het moederbord , zoals aangegeven door de markeringen op de leads en de bijbehorende markeringen op het moederbord voor HDD LED , reset switch , power LED, schakelaar , USB -poorten , HD audio poorten en het systeem luidspreker .
14

Installeer de harde schijf in de behuizing of bevestig het aan de montage beugel en installeer de bevestigingsbeugel in de zaak . Installeer het optische station in de zaak door te schuiven in de voorkant van de behuizing en het bevestigen van de schroeven .
15

Installeer de voeding door het aanbrengen van de vier bevestigingsschroeven en het aansluiten van alle benodigde montagebeugels binnenkant het geval . Sluit de voeding leidt tot de stations en op het moederbord als nodig is volgens de handleiding van het moederbord .
16

Sluit de data kabel van de USB0 poort naar de primaire vaste schijf . Sluit de data kabel van de USB1 -poort aan de optische drive .
17

Installeer geen extra uitbreidingskaarten , zoals een videokaart in het systeem en bevestig deze met behulp van een enkele schroef of een beugel , afhankelijk van het ontwerp van de behuizing . Bevestig een voedingskabel aan op de videokaart , indien nodig.
18

Sluit het toetsenbord , muis , speakers en monitoren op het systeem en de macht over het systeem , het plaatsen van het besturingssysteem schijf in het optische station . Druk op de toets " Enter " wanneer u wordt gevraagd op te starten vanaf de cd /dvd-station en volg de aanwijzingen om een besturingssysteem te installeren .

Previous: Next:
  PC Computers
·Basic Computer Principes 
·Hoe maak je een Media Server c…
·Basic Computer Hardware Tutori…
·Hoe maak je een Media Center -…
·De geheugencapaciteit van de L…
·Hoe speel ik een camcorder Min…
·Hoe je Magic Gate Ondersteunin…
·Net Host Vs . Bluehost 2010 
·Concepts & Delen van Computers…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Wat zijn de bekende Soorten PC Toetsenbo…
·De geschiedenis van Laptop Processors 
·Hoe Is Sound & Video Omgerekend & Opgesl…
·Hoe kan ik een Dell Latitude D600 Proces…
·Hoe maak je een USB Audio Device 
·Hoe te UPS Units Recycle 
·Technische informatie over Acer Aspire O…
·Archos 5 Problemen 
·Hoe maak je een PC Adresboek overbrengen…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com