Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> netwerk Apparatuur >> Content
Wireless PCI Card Vergelijking
desktop pc's hebben vaak niet de mogelijkheid om verbinding te maken met draadloze netwerken , zodat draadloze PCI- kaart wordt geplaatst om die functie toe te voegen . De kaarten zijn gebouwd om de 802.11 internationale norm en , met ingang van december 2010 , over het algemeen zijn er in drie snelheden met verschillende reeksen . Standards

netwerk De internationale standaard voor draadloze netwerken genoemd 802.11 , en aangeeft waarop frequenties en snelheden draadloze kaarten kunnen functioneren . Het werd voor het eerst gemaakt in 1997 en vervolgens herhaaldelijk verlengd , met de verschillende extensies ontvangende herziening letters na de 11 . De 802.11a -en 802.11b- extensies werden geïntroduceerd in 1999 en 802.11g in 2003 . De 802.11n- uitbreiding zal naar verwachting worden afgerond in 2011 .
Snelheden en frequenties

meeste PCI draadloze kaarten
gebouwd om de 802.11-standaard opereren in de ongereguleerde frequentieband van 2,4 GHz . De " a " uitbreiding bedreven bij 5 GHz en had een snelheid van 54 megabits per seconde ( Mbps ) , maar leed aan een beperkt bereik omdat de hogere frequentie barriers doordringen goed . De " b" verlenging werd op grote schaal gebruikt in consumentenproducten , maar gebruikt slechts 11 Mbps . De gebruikte " g" uitbreiding combineert de hogere snelheid van 54 Mbps met het grotere bereik van de " b " extensie . De " n "-extensie maakt gebruik van meerdere antenne -technologie en een sterker signaal aan snelheden van 100 Mbps te krijgen met een nog groter bereik .
Compatibiliteit

Op basis van de 802.11-standaard , de " g" extensie is achterwaarts compatibel met de " b "-extensie , en de " n" extensie is achterwaarts compatibel met de " g" extensie . Omdat "a" werkt op een andere frequentie , is niet compatibel met de anderen . Naast de standaard kunnen fabrikanten omvatten functionaliteit van de verschillende extensies in hun kaarten dus kaarten die kan werken met verschillende uitbreidingen beschikbaar .
Fabrikanten

Veel computerbedrijven
ook bieden draadloze kaarten , maar met ingang van december 2010 , de drie belangrijkste fabrikanten die gespecialiseerd zijn in netwerken zijn D - Link , Cisco - Linksys en Netgear . Alle bieden een complete lijn van PCI draadloze kaarten , hoewel ze de migratie van hun productlijnen op de " n" uitbreiding en aan de PCI Express -kaart formaat . Kaarten van de verschillende fabrikanten zijn vergelijkbaar en bieden soortgelijke functies .

Previous: Next:
  netwerk Apparatuur
·Hoe maak je een ID Network Car…
·Hoe je het IP in een Motorola …
·Wat is het poortnummer voor ee…
·Bluetooth Dongle Specificaties…
·Cisco Aironet 1100 Gids 
·Hoe maak je verbinding een dra…
·Hoe kan ik Wi - Fi Met behulp …
·Hoe maak je een USB-hub Herken…
·Hoe Smart Buildings slimmer en…
  Related Articles
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe maak je een iPad Micro - SIM -kaart …
Hoe je Wireless Data annuleren op een Ap…
Hoe maak je een draadloze projector te g…
Hoe maak je een SIM-kaart in een iPad 
Hoe maak je een Verizon Wireless iPad Ge…
Hoe kan ik een iPad synchroniseren met e…
Hoe de iPad koppelen met een draadloos t…
Hoe maak je een iPad gebruiken als een d…
  Hardware Articles
·Hoe je IDE & SATA schijven Run 
·Hoe te installeren PC Speakers 
·Hoe te Trema Typ dan een brief op een to…
·Hoe te verbinden Mijn HP 932C Printer & …
·Hoe te Downgrade een iPad Van 4.2.1 
·Hoe kan ik Laad Oude NiCad batterijen di…
·Hoe maak je een IDE harde schijf Slave M…
·Hoe te kleurprofielen maken voor een pri…
·Hoe de Hard Drive maken voor een netbook…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com