Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> netwerk Apparatuur >> Content
Wat is het verschil tussen WiFi Enabled & Bluetooth- enabled laptop computers ?
Zowel WiFi en Bluetooth worden veel gebruikt voor het vaststellen van draadloze verbindingen in een breed scala van mobiele telefoons , computers en andere apparatuur voor persoonlijke communicatie . Terwijl zowel gebruik draadloze RF- technologie , Wi - Fi en Bluetooth uit te voeren verschillende functies en worden apart gezet door een paar belangrijke verschillen . Belangrijkste functie van WiFi

Wi - Fi , een afkorting voor " Wireless Fidelity " , stelt een apparaat om draadloos verbinding met het internet en andere netwerken via een tussenpersoon apparaat genaamd een router . Wi- Fi wordt gebruikt in de meeste huishoudens en vele bedrijven om meerdere apparaten aansluiten op een LAN ( Local Area Network ) . Met Wi - Fi-connectiviteit , kunnen gebruikers toegang Web vanaf elk apparaat binnen een bereik van maximaal een paar honderd meter te genieten zonder draden of kabels .
Belangrijkste functie van Bluetooth

Bluetooth -technologie wordt vooral gebruikt voor het rechtstreeks aansluiten van apparaten , in plaats van het aansluiten van een apparaat op een netwerk . De meest voorkomende gebruik wordt draadloos een headset ( of een oortje ) verbinden met een mobiele telefoon voor handsfree bellen . Bluetooth kan ook toegang en verbinding printers , muizen , luidsprekers en andere apparaten uw mobiele telefoon of personal computer .
Basic Spec Verschillen tussen Wi - Fi en Bluetooth

Afgezien van hun verschillende functionaliteit , zijn er een paar verschillen in specificaties tussen Wi - Fi en Bluetooth . Wi- Fi heeft een aanzienlijk groter bereik dan Bluetooth , betrouwbaar bereiken van maximaal 300 meter , terwijl een Bluetooth-verbinding houdt in het algemeen tot slechts over ongeveer 30 meter. WiFi is aanzienlijk gecompliceerder en hardware - intensief dan Bluetooth , met Wi - Fi-kaarten , modems , routers en software , terwijl Bluetooth vereist slechts de apparaten worden ingeschakeld en "gekoppeld " aan elkaar . Bluetooth vergt aanzienlijk minder bandbreedte en bereik dan WiFi en is daarom meer energie - efficiënte .
Conclusie

Bluetooth-mogelijkheden
op een laptop serveren een andere set van functies in vergelijking om Wi - Fi-mogelijkheden . De voormalige kunt u een Bluetooth- headset , toetsenbord of ander apparaat eenvoudig aansluiten op de laptop terwijl de laatste zal toelaten om de laptop aan te sluiten op een lokaal netwerk om toegang te krijgen tot het internet . Merk op dat in sommige gevallen kunt u een Bluetooth-verbinding op uw laptop om toegang te krijgen tot het internet - bijvoorbeeld wanneer u uw laptop verbinden met een mobiele telefoon die is aangesloten op het internet ( of via 3G , 4G of Wi - Fi ) .

Previous: Next:
  netwerk Apparatuur
·Hoe te Punch omlaag Cat 5 Draa…
·Vergelijking van Motorola Mode…
·Hoe maak ik een USB-hub config…
·Hoe te configureren een DGL 43…
·Het verschil tussen een tabel …
·Hoe te beginnen uw systeem zon…
·Hoe te kopiëren van de ene na…
·Belkin N1 Vision Quick Install…
·Hoe Set Up My Belkin F5D7234 -…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe je het toetsenbord te verwijderen va…
·Hoe de BIOS in XP Pro Update over een So…
·Hoe maak je een screenshot op je laptop 
·How to Get in een XFX 680i BIOS 
·Hoe maak je verbinding een Mac Webcam en…
·Hoe Dell Latitude E6500 Gebruik Contactl…
·Hoe de Nozzles Clean op een Dell -printe…
·Hoe te Audio Hardware Geluidskaarten Ins…
·Hoe je foto's Zet op een Kindle 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com