Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Keyboard Tray Ideeën
Een bureau kan worden op de juiste hoogte voor een monitor , maar het kan niet juist of comfortabel voor gebruik van het toetsenbord zijn. Ergonomie op de werkplek ( juiste plaatsing van de monitor, toetsenbord en stoelen om letsel of ongemak te voorkomen ) wordt aangepakt door de Occupational Safety and Health Administration ( OSHA ) , een agentschap opgericht door het Congres in 1970 om te voorkomen dat werk - gerelateerde verwondingen . Houden OSHA aanbevelingen in het achterhoofd bij het toevoegen van een toetsenbord lade om een kantoor aan huis kan helpen om ongemak in toom . Keep It Aparte

Bureaus hotels met een smalle diepte kan weinig ruimte voor de juiste plaatsing van zowel een toetsenbord en een monitor te verlaten . Maak een toetsenbord lade of houder door het lokaliseren van een aparte tafel voor het bureau of werkblad . Plaats het toetsenbord op de tafel en het type van daar . Dit laat voldoende ruimte om de monitor en het toetsenbord voor ergonomische succes plaatsen. Kijk voor een tafel die hoogteverstelling ( slinger of elektrisch ) heeft , zodat het toetsenbord goed kan worden gesitueerd voor elke persoon met behulp van de computer . Volgens OSHA , moet ellebogen dicht bij het ​​lichaam en de polsen en handen moet op een lijn met de onderarmen . Polsen en handen mag niet rusten op scherpe randen .
Bevestig Een Dienblad

Sluit een toetsenbord lade of lade aan de onderkant van het bureau en hebben de mogelijkheid om het te duwen toetsenbord uit de weg wanneer deze niet in gebruik is . Trays en lades komen in een verscheidenheid van stijlen die kunnen bestaan ​​uit een bijgevoegd muis platform , een polssteun of een combinatie lade die toetsenbord bevat , muis platform en polssteun . Toetsenbordbladen kan gevonden worden op het kantoor aanbod winkels , sommige kantoormeubilair retailers en via leveranciers kantoor hardware . Items zullen sommige basisinstallatie vaardigheden, zoals het gebruik van een elektrische schroevendraaier en een meetlint nodig . Overweeg het gebruik van een verstelbare bureaustoel goed te laten werken met hoogte -toetsenbord lade.
Mount To Wall

Onderzoek het gebruik van een toetsenbord lade muur gemonteerde . Combinatie monitor en toetsenbord lade wall - mount units zijn ook beschikbaar voor aankoop . Wand- trays goed werken in beperkte of kleine werkruimtes . Zij over het algemeen swing beide richtingen ( van links naar rechts ) als nodig is en klap tegen de muur . Kijk voor een product dat een interne kabelmanagement trog gebruikt om snoeren verborgen en uit de weg van de voeten te houden .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe een OLPC Keyboard Repair 
·Hoe maak je een Logitech Bluet…
·Hoe de eigenschappen Upgrade v…
·Hoe maak je een PS2 toetsenbor…
·Markeren en muis Vasthouden Pr…
·Hoe te Speech & Keyboard Ingan…
·Microsoft Optical Mouse 3000 P…
·Hoe maak je een Input Backward…
·Hoe een muis gebruiken om te s…
  Related Articles
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
Hoe maak je verbinding met een Bluetooth…
Hoe kan ik meer apps in de Apple iPad La…
Hoe kan ik een iPad synchroniseren met e…
Hoe kan ik een On - Screen Keyboard Gebr…
Kan een iPad worden aangesloten op een t…
Het automatisch laden Spelling Correctie…
Hoe maak je een toetsenbord synchroniser…
Hoe de Keyboard Get wilt zien op een iPa…
  Hardware Articles
·IBM R40 compatibele schijven 
·Printer inkt cartridge Dienst Informatie…
·Hoe je externe voeding een webcam 
·Hoe maak je een iPhoto- bibliotheek over…
·Hoe kan ik Flash de M17 BIOS ? 
·Hoe een BIOS Step - by - Step Flash 
·Stappen voor een Computer Assemblage 
·Hoe je problemen met het oplossen van ee…
·Hoe je DivX afspelen van een DVD -record…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com