Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Hoe maak je verbinding met een Bluetooth muis een laptop
Draadloze apparatuur kan gemak en mobiliteit toe te voegen aan uw personal computer ingesteld . Het installeren van een Bluetooth-muis op uw laptop kunt u uw track-pad vervangen door een gewone muis en geven u remote mogelijkheden. U kunt uw Bluetooth-muis gebruiken om presentaties vanuit de hele kamer te regelen en vrije bewegingen mogelijk bij het spelen van games. Aansluiten van een Bluetooth-muis aan uw laptop is eenvoudige taak die kan worden bereikt in een paar minuten . Wat je nodig hebt
Computer
Bluetooth muis
USB dongle
Batterijen
Toon Meer instructies
Hoe maak je verbinding met een Bluetooth muis om een laptop
1

Zet uw laptop en wacht tot het besturingssysteem volledig te laden . Plaats de batterijen in uw Bluetooth-muis door het verwijderen van de vergrendeling aan de onderkant van de muis . Als uw muis maakt gebruik van een extern laadsysteem in plaats van batterijen , sluit het oplaadstation in het stopcontact en plaats uw Bluetooth-muis op de kade om te beginnen met opladen . Kopen van 2

Steek de Bluetooth-dongle in de USB van uw computer port . Zet uw Bluetooth-muis met de " Aan /Uit" knop die zich aan de onderkant van de muis . Schakel de Bluetooth-mogelijkheden op uw laptop via het menu " System Preferences " of "Configuratiescherm . " Wacht tot uw computer om de toevoeging van nieuwe hardware herkennen . Volg de instructies in de dialoogvensters of installatiewizard op uw laptop om de Bluetooth-muis te installeren .
3

Installeer de benodigde stuurprogramma's die nodig zijn voor uw laptop naar de signalen die door uw bluetooth muis verwerken . Plaats de cd die werd opgenomen in de verpakking van uw Bluetooth-muis of download de driver online bij de website van de fabrikant. Volg de instructies voor het invullen van het installatieproces . Start de computer opnieuw om de installatie .

Test 4 uw Bluetooth-muis af te ronden . Plaats de muis op een vlakke ondergrond dicht bij uw laptop . Zorg ervoor dat de Bluetooth-muis is de beweging van de aanwijzer op het scherm . Pak de muis en loop een paar meter verwijderd van de laptop en test de links-klik met de rechtermuisknop op en scroll -functies van de muis om te zorgen dat ze goed werken .
5

Pas de bewegingssnelheid en de scroll snelheid van uw Bluetooth-muis . Open de software geïnstalleerd met uw Bluetooth-muis driver . Elke snelheid verhogen of verlagen als het je past . Raadpleeg de handleiding van de specifieke Bluetooth- muis die u gebruikt voor meer gedetailleerde instructies over het aanpassen van de muis voorkeuren en parameters .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe te toetsen vervangen op ee…
·Hoe kan ik een Eee PC Keyboard…
·Hoe maak je een HP Mouse Point…
·Hoe maak je een toetsenbord ve…
·Hoe maak je een Logitech MX 10…
·Hoe kan ik een Dell Wireless K…
·Soorten Computer muizen 
·Hoe maak je een toetsenbord in…
·Hoe de E- toets configureren o…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een laptop koppelen met een B…
·Hoe je tekst naar spraak in een Kindle 2…
·Hoe maak je een cd /dvd-station opnieuw …
·Hoe kan ik een HP 3600 Magenta cartridge…
·Hoe maak je een Hiberfil File Delete 
·Hoe te verbinden Hi Fi luidsprekers op e…
·Hoe je PDF's toe aan de Kindle Reader op…
·Gateway E - 4200 Computer Specificaties 
·Hoe om te bepalen hoeveel RAM -modules e…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com