Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Hoe Dell Smart Card Reader Toetsenbord Drivers Plaats op Vista Ultimate 64 - Bit
smart card USB-toetsenbord van Dell combineert de functionaliteit van een standaard 104 - key toetsenbord met de mogelijkheid om te lezen informatie die is opgeslagen op een smartcard door het in een uitbreiding sleuf ingebouwd in het toetsenbord . Het hebben van een smart card reader ingebouwd in het toetsenbord is handig voor gebruikers die een smartcard gebruiken om hun computer log authenticeren of om online toegang te krijgen tot financiële gegevens . Om een Dell smartcard toetsenbord te gebruiken met de 64 - bits versie van Windows Vista Ultimate , moet u eerst de juiste stuurprogramma's te installeren . Instructies
1

Verwijder uw bestaande toetsenbord en bevestig de smartcard toetsenbord om uw Windows Vista Ultimate 64 - bit computer terwijl deze is uitgeschakeld .

Draai 2 op uw computer en log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord , indien nodig. Wachten om te zien of Vista in staat is om de drivers voor je toetsenbord automatisch te installeren . Als de automatische installatie is gelukt , ziet u een pop - up bericht bij het ​​systeemvak in de rechterbenedenhoek van het computerscherm die stelt uw apparaat is klaar voor gebruik zien . Zo niet , dan moet u de juiste stuurprogramma's te downloaden en handmatig installeren . Website
3

Bezoek Dell als uw computer niet aan de keyboard drivers automatisch geïnstalleerd . Type " smartcard keyboard Vista 64 " in de website zoekvak en klik vervolgens op " Help & Support . " Uw chauffeur moet een van de eerste zoekresultaten . Download de driver op uw harde schijf . Let op de naam van het gedownloade bestand , bijvoorbeeld , " R144589.EXE . "
4

Dubbelklik op het gedownloade driver -bestand en klik op "Ja " als u wordt gevraagd of u wilt toestaan ​​dat het programma te maken wijzigingen aan de computer . Klik op "Doorgaan ", en noteer het pad waar de bestanden moeten worden uitgepakt . Klik op " OK" en vervolgens "Ja" als u wordt gevraagd of u een nieuwe map voor uw uitgepakte bestanden te creëren . Selecteer "OK ​​. "
5

Koppel en bevestig vervolgens weer het toetsenbord met uw computer aan de " Nieuwe hardware gevonden Device" Wizard herlancering . Kies de optie ' Installeren van lijst of een specifieke locatie ( Geavanceerd ) , " en selecteer " Next . "
6

Selecteer " Ook op deze locatie zoeken , " en ga vervolgens naar de map met de toetsenbord driver bevat . Als de bestuurder bestandsnaam is " R144589.EXE , " bijvoorbeeld , zou het pad " C : \\ DELL \\ DRIVERS \\ R144589 . " Klik op " OK" en kies dan " Next . " De driver wordt nu geïnstalleerd . Wanneer de installatie is voltooid , klikt u op ' Voltooien '. Uw toetsenbord is klaar voor gebruik .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe een muis aanwijzer Ontwerp…
·Hoe maak je een Touchpad Muis …
·Hoe maak je een Logitech Wirel…
·DIY Illuminated Keyboard 
·Hoe de batterij in een HP Lase…
·Wat is een Ergonomie Toetsenbo…
·Hoe uw muis wijzigen 
·Hoe je muis Batterijen install…
·Hoe maak je een Multimediatoet…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Lijst van Alienware Models 
·Hoe te Toner in HP LaserJet 5L Vervang 
·Hoe te Turn Off Mac Afstandsbedieningen 
·Specificaties voor de Toshiba TS - L632H…
·Hoe printer Marges Delete 
·Hoe de CRT Circuit Board verwijderen van…
·Hoe maak je een Logitech LX7 Mouse Insta…
·Hoe maak je een IBM T20 Toetsenbord en m…
·Lijst van Intel Pentium II microprocesso…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com