Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Typen Praktijk Activiteiten
Leren typen kan een uitdagende , maar lonende , taak zijn . Terwijl uw vingers kunnen niet zo snel als je wilt reageren in het begin , de tijd en de praktijk echt maakt perfect . Als je in het leren stadia , is het belangrijk om te oefenen in een verscheidenheid van manieren om uw vaardigheden op te bouwen . Alfabet Praktijk

Een belangrijke methode van de praktijk
gaat het typen van zinnen die alle letters van het alfabet om uw vermogen om iedere toets op de tast in plaats van zicht te bouwen bevatten . " De snelle bruine vos springt over de luie hond , " " Een snelle beweging van de vijand in het gedrang brengt zes kanonneerboten " en " De vijf boksen wizards springen snel , " zijn allemaal voorbeelden van zinnen die u kunt gebruiken voor dit soort praktijken . < Br >
Speed ​​- Building Boren

Building snelheid
is een belangrijk aspect van leren typen . Repetitieve getimede typen oefeningen stellen u in staat om dit te doen over een periode van tijd . Typering boeken staan ​​vol van deze oefeningen , die de studenten gebruiken om hun snelheid op te bouwen . Door het instellen van een timer voor vijf , 10 of 15 minuten en typen zo veel van de doorgang mogelijk te maken, kunt u uw snelheid te meten na voltooiing . Terwijl de nauwkeurigheid belangrijk is , de snelheid is het doel van deze oefeningen .
Nauwkeurigheid Boren

Om de nauwkeurigheid te bouwen , kunt u ook gebruik maken van dezelfde passages u gebruikt voor getimede typen boren . In dit geval echter opname is hoger toerental . Door te vertragen en te werken aan elk woord correct typt , kunt u leren om relatief foutloos pagina's typen . Proeflezen elke getypte pagina wanneer u klaar bent zal je een idee van waar je staat met betrekking tot het produceren van nauwkeurige werk te geven . Zoals bij alle typen praktijk , herhaling is ook de sleutel met deze oefeningen .
Online Praktijk

tegenstelling tot de oude dagen toen studenten moesten alleen een schrijfmachine en papier , andere gereedschappen zijn nu beschikbaar voor klavier vaardigheden op te bouwen . Online typering tutoren en websites die vrije training oefeningen aanbieden zijn talrijk . Sites zoals Power Typen, Sense Lang en Typing Test , bieden alle middelen die studenten in staat om hun vaardigheden te verbeteren en om oefeningen te herhalen zo vaak als gewenst . Software programma's te installeren op een computer thuis zijn beschikbaar voor aankoop als goed, op de computer aanbod winkels en via het internet .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Keyboard Typing Boren 
·Hoe maak je een Microsoft Opti…
·Hoe kan ik wijzigen laag naar …
·Hoe maak je een Logitech LX7 M…
·Hoe maak je een IPA Keyboard G…
·Hoe vindt u de Port Memory adr…
·Optische Vs . Laser Mouse 
·Mouse Input Devices 
·Informatie over de ergonomisch…
  Related Articles
Typen Apps voor de iPad 
iPad Classroom Activiteiten 
Hoe je het toetsenbord Flip op een iPad …
Hoe maak je een iPad Stop Typen Beginhoo…
Vermogen Typing Games 
Keyboard Typing Techniques 
Mijn Computer Keyboard Houdt Typen 2 Let…
Multitasking Typing Activiteiten 
How To Turn Off Touchpad tijdens het typ…
  Hardware Articles
·Hoe te controleren of mijn SS4200 Heeft …
·Hoe je het toetsenbord van een Toshiba S…
·Hoe een grijze achtergrond in Aperture M…
·Wat is Cache geheugen op een computer? 
·Heeft een Dell Inspiron 531 Heb FireWire…
·Hoe te om Uw Eigen G5 Antenna 
·Mijn computer zal niet Soort My 2GB SD-k…
·Hoe vind ik wat Intel Chip I Have 
·Hoe een Open Firmware Password Delete 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com