Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Mijn Toshiba Toetsenbord werkt niet met Windows
Problemen met een Toshiba toetsenbord werken met het Windows-besturingssysteem kan worden veroorzaakt door een probleem met het toetsenbord hardware zelf , met de verbinding met de PC , of met software drivers ontworpen voor het beheren communicatie naar en van het apparaat . Problemen elk van deze potentiële problemen weer tot de oorzaak van de storing en een geschikte oplossing te vinden . Connections

Als u gebruik maakt van een extern toetsenbord , double-check de verbinding tussen het toetsenbord en de PS /2 of USB- poort van de pc , met behulp van een andere poort of een andere kabel , indien mogelijk , de oorzaak van het probleem is. Proberen om de BIOS te openen door het raken van een sleutel - typisch " Del " of " F2 " - als de computer opstart . Als dit werkt , het suggereert een probleem met Windows in plaats van het toetsenbord zelf . Als er geen reactie , is het waarschijnlijk dat het toetsenbord defect is , in welk geval je nodig hebt om te herstellen of te vervangen .
Windows-instellingen en Drivers

Open het " , Change Toetsenborden of andere invoermethoden " schakel in het Configuratiescherm om te controleren of u over de juiste toetsenbord en taalinstellingen . Volg de " Apparaten en printers weergeven " schakel in het configuratiescherm om de door Windows gedetecteerd keyboards zien - klik met de rechtermuisknop op een toetsenbord -pictogram en kies "Toetsenbord -instellingen " om stuurprogramma's bij te werken , bekijk diagnostische informatie , passen toetsenbord opties en lanceren Windows ' ingebouwde probleemoplosser . De stuurprogramma's updaten zorgt voor de laatste compatibiliteit fixes en bug patches worden toegepast .
Laptop toetsenbord

Als u problemen ondervindt met een ingebouwd toetsenbord op een Toshiba laptop , de oorzaak van het probleem is meer kans op fysieke schade in plaats van verbinding of driver problemen. Test indien mogelijk een extern toetsenbord om te zien of het vertoont hetzelfde probleem - als het toetsenbord werkt zonder problemen , heeft het toetsenbord van de laptop is waarschijnlijk beschadigd op een bepaalde manier . Als u hebt vastgesteld dat uw Toshiba laptop toetsenbord defect is , te bezoeken pcrepair.toshiba.com voor meer informatie over waar je kunt krijgen uw hardware vervangen of gerepareerd .
Andere probleemoplossingen

Als algemene regel , update uw Windows-besturingssysteem met de nieuwste updates en patches via het hulpprogramma Windows Update in het Configuratiescherm . Als u nog andere hardware randapparatuur aangesloten op de computer , is er een kleine kans op een van deze veroorzaakt een conflict met het toetsenbord , dus probeer het loskoppelen van de apparaten een voor een om te zien of het probleem is opgelost . Voor verdere hulp , bezoek de officiële ondersteuning sectie van de website van Toshiba op toshiba.com , en de officiële Microsoft support portal op support.microsoft.com . Bij het zoeken naar hulp , onder meer zoveel mogelijk informatie over uw hardware en besturingssysteem.

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Mijn WiFi Keyboard maakt geen …
·Hoe kan ik een apostrof Maak i…
·Hoe te Zet u op uw Touchpad 
·Hoe de batterij vervangen in e…
·Hoe Microsoft Keyboard leren 
·Hoe kan ik een Internal Keyboa…
·Hoe de ASUS Eee PC Touch Pad m…
·Hoe kan ik veranderen mijn lap…
·Wat is de functie van een Ergo…
  Related Articles
Hoe maak je verbinding met een Bluetooth…
Mijn iPad Zal niet Lees PDF's 
Hoe maak je een verloren iPad met Find M…
Waarom wordt mijn iPad Say Niet opladen …
Waarom wordt mijn iPad Houd verliezen va…
Hoe kan ik een iPad synchroniseren met e…
Hoe te gebruiken mijn iPad op een vliegt…
Hoe kan ik een On - Screen Keyboard Gebr…
How to Get My Kindle boeken op mijn iPad…
  Hardware Articles
·Hoe kies ik de juiste geheugen voor mijn…
·Hoe kan ik een HP 4250 printer Problemen…
·Hoe maak je een D810 LCD Vervang 
·Embedded System Design Process 
·Hoe verwijder ik de zaak van een Sony Va…
·Hoe te openen de Tecra 8000 
·Hoe maak je een Composite Video naar VGA…
·Hoe te Ralink 2500 opnieuw installeren 
·Hoe controleert de DDR -geheugen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com