Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe Vergelijk Apple Laptop Computers
Vanwege hun betrouwbaarheid en de aanbevelingen van de huidige klanten , zijn Apple's laptops aan populariteit wint . Apple laptop computers , beter bekend als Mac- notebooks ( MacBooks ) , kan worden wat je zoekt . Er is zo'n ruime keuze in de keuze die je gaat te hebben om je huiswerk te doen om precies krijgt wat u zoekt . Instructies
1

Ken uw behoeften bekijken . Als je gaat worden met behulp van uw MacBook voor video streaming , rekening houden met de MacBook Pro laptops , die standaard 15 te dragen - en 17 - inch schermen . De MacBook basismodel wordt geleverd met een standaard 13 - inch scherm . Kopen van 2

Bepaal je harde schijfruimte en geheugen eisen . Alle laptops in de MacBook lijn worden standaard geleverd met minimaal 512 MB geheugen ( RAM ) en beginnen met minstens 80 GB harde schijf ruimte . Hogere modellen van de MacBook-serie hebben meer geheugen en schijfruimte , maar je kunt altijd kiezen om meer toe te voegen aan de laptop die u overweegt .
3

Stel een prijsklasse . Apple laptops kunnen variëren in prijs van ongeveer $ 1.000 voor de basis MacBook tot meer dan $ 2.000 voor de MacBook Pro . Het nemen van uw wensen en eisen van de stappen 1 en 2 , bepaalt een prijsklasse die je comfortabel met de wetenschap dat het meer functies die u toevoegt zal de totale prijs voor uw laptop te verhogen .
4

Bekijk de keuzes beschikbaar . De drie belangrijkste categorieën van Apple laptops zijn de MacBook , de MacBook Air en de MacBook Pro . Via de Apple Store-website , kunt u de " Welke MacBook Are You ? ' uitdaging .
5

Preciseer uw selectie . Door het bekijken van de in stap 4 keuzes , kunt u bepalen dat je leunt naar de MacBook Air , want het is licht van gewicht , waardoor het voor u gemakkelijk te reizen.
6

Lees de beoordelingen . U kunt Apple laptops verder vergelijken door het nemen van uw top keuzes en het lezen van de reviews van consumenten . Deze beoordelingen kunnen u in een nieuwe richting voor vergelijkingen van andere Apple computers wijzen of kan uw eerste keuze te bevestigen .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe maak je een batterij insta…
·Hoe maak je een laptop kiezen 
·Dell 8500 Specificaties 
·Hoe maak je een Windows Laptop…
·Hoe maak je een standaard Kens…
·Dell Inspiron 700m Features 
·Hoe de juiste Intel Core Proce…
·Macbook 2.0GHz Vs . 2.4GHz 
·Hoe maak je verbinding een Com…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe Hook Up Sprekers op Windows XP 
·Pioneer DVR 108 Firmware Identificatie 
·Hoe een Altec Lansing ACS31 Demonteer 
·De specificaties van een Compaq S4020WM 
·Dell 5100 MP Specificaties 
·Vergelijking van Tier 2 vs Tier 3 Data C…
·HP vs Dell laptops 
·De verschillen tussen PCI en AGP-kaarten…
·Hoe een Istar TC3U30 Problemen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com