Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe kan ik een laptop Monitor verwijderen
Het verwijderen van een laptop -monitor is een moeizaam proces dat concentratie en meer dan een paar minuten van uw tijd in beslag neemt . Het is echter niet een proces dat alleen kan worden bereikt door een professionele reparateur of de fabrikant , en kan in uw eigen huis . Met een nieuw scherm op de hand , een kruiskop schroevendraaier , en de belangrijke kennis van de monitor schroef en beugel locaties op uw laptop , kunt u een oude monitor verwijderd en uit de weg zonder al te veel gedoe of hoofdpijn . Wat je nodig hebt
Vervanging beeldscherm
kruiskopschroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Volledig uitschakelen van uw laptop . Koppel de netadapter los van de muur , als de AC- adapter is aangesloten , en de stekker uit de achterkant van uw computer . Verwijder ook uw laptop batterij . Dit is een veiligheidsmaatregel die moet worden gemaakt voordat u verder gaat met het verwijderen scherm . Flip over je gesloten laptop en zoek de batterij . Je zal in staat zijn om duidelijk te zien de lange , horizontale lijnen van de accu aan de top midden van de achterkant van uw computer . Vervolgens zoekt u de glijdende release-mechanisme net onder het, en gebruik dit mechanisme om pop uit en verwijder de batterij . Kopen van 2

Stel over het verwijderen van de schroeven rond de perimeter van de monitor , langs de buitenkant bezel ( de bezel is het frame rond het scherm zelf ) . Deze schroeven zullen variëren in aantal , afhankelijk van uw laptop model . Sommige laptops hebben plastic hoezen over de bezel schroeven . Gebruik de rand van een mes of een gelijkaardig doel om pop deze af , en verwijder vervolgens de schroeven met een kruiskopschroevendraaier .
3

Peel uit en verwijder de ring . Om dit te doen , zorg ervoor dat alle schroeven zijn verwijderd en vervolgens isoleren van een hoek van de ring en schil het terug , om zo langzaam knal het geheel af . Leg het opzij .
4

Zoek de metalen beugels op het scherm onder de bezel . Er moet een metalen beugel aan weerszijden van het scherm . Gebruik je schroevendraaier om de schroeven te verwijderen in de metalen beugel - er waarschijnlijk twee schroeven per beugel . Verwijder de schroeven .
5

Maak de regelaar kabel . De inverter kabel kan worden gevonden net onder het midden van het scherm , en net boven de rand van het toetsenbord . De kabel gaat in een connector vlak naast de kabel . Koppel de omvormer los van deze connector .
6

volledig Verwijder de laptop monitor . Nu de omvormer -kabel is aangesloten , trek gewoon de monitor zachtjes heen en weg van de achterkant plastic stukje van je laptop , en til het uit wanneer scheiding wordt gemaakt . Uw laptop monitor is met succes verwijderd .

Previous: Next:
  laptops
·Mijn scherm van de laptop zal …
·Hoe de batterij in een ThinkPa…
·Hoe te Besturingssystemen Verw…
·Hoe te kopiëren van een cd na…
·Hoe de Power Cord Slot op een …
·Hoe de CMOS-batterij vervangen…
·Hoe om uw eigen laptop Kits Bu…
·Hoe verwijder ik de harde schi…
·Hoe maak je een laptop Monitor…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Wat is een USB-drive voor 
·Hoe de Strobe XP 220 Gebruik 
·Wat is CD branden ? 
·Hoe bepaal ik de Netwerk Adapter Type in…
·Hoe maak je Boot een Sony VAIO Van een s…
·DIY USB Duplex geluidskaart 
·Hoe je Keynote bijwerken 
·Hoe Hook Up Your Fax op uw computer 
·Asus A9550 Specificaties 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com