Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Wat te doen als het touchpad op je laptop niet werkt
Problemen met de touchpad is geen ongewoon probleem . Gelukkig , dat wil zeggen dat het vinden van een oplossing is niet moeilijk . Het enige probleem is dat de oorzaak van het probleem verschillende soorten bronnen hebben . Soms is het touchpad is gewoon vies , soms is het een software probleem , en de andere keer is het een driver probleem ( tenzij het ​​apparaat is gewoon mechanisch defect ) . Het verzorgen van de Basics

Touchpad gevoeligheid
kan worden beïnvloed door extreme temperaturen . Tracking beweging kan worden beïnvloed door zweet en olie . Dus wilt u ervoor zorgen dat uw handen en de pad schoon zijn en dat de laptop niet oververhit raakt . Veel touchpads hebben een fysieke slot om te voorkomen dat u de interactie met het per ongeluk als je het niet wilt gebruiken . Een dia of een strook naast het touchpad zal de status aan te geven .
Controle Out Software Issues

Als de touchpad is nog steeds onbruikbaar , het is waarschijnlijk een software probleem . Herstart de laptop in de Veilige modus . In de Veilige modus , worden alleen de muis drivers geladen . Muis management software is niet . Dus als de muis werkt in de veilige modus , je weet het probleem is de software . Verwijder de software . Ga in Add /Remove Programs in het Configuratiescherm . Als uw touchpad niet werkt in de veilige modus , je nog steeds de software te verwijderen als een proces van eliminatie , omdat zowel de software en de drivers kunnen problemen veroorzaken . Druk op de Windows-toets en vervolgens met je pijltjestoetsen navigeert u naar het Configuratiescherm , vervolgens op Add /Remove Programs . Verwijder de software die uw touchpad noemt . U moet de Tab-toets meerdere keren te gebruiken op de fiets naar de knop 'Verwijderen' . Wanneer u de touchpad software hebt verwijderd , start de laptop . Om dat te doen , drukt u op de Windows-toets en vervolgens op de pijl-omhoog -toets om naar het menu afsluiten.
Controle Out Driver problemen

Als het is nog steeds kapot er kan een driver probleem . ( U kunt aansluiten op een externe muis op dit punt , maar het is over het algemeen geen goed idee om extra hardware te introduceren wanneer het proberen om bestaande hardware te repareren. ) Ga naar Apparaatbeheer om het stuurprogramma te verwijderen . Klik op de Windows-toets , vervolgens via Configuratiescherm > Systeem > tabblad Hardware , Apparaatbeheer navigeren . Gebruik de Tab-toets om door het venster Systeemeigenschappen . Ga naar " Muizen en andere aanwijsapparaten " door te drukken op de Tab-toets en het navigeren met de pijl omlaag . Raakte het de pijl naar rechts om het menu uit te breiden . Selecteer met de muis driver en druk op de menu- toets op uw toetsenbord , meestal tussen de spatiebalk en de rechter Ctrl-toets . Navigeer naar de optie Verwijderen met de pijltjestoets omlaag . Er kan een categorie genaamd " Overige apparaten " in Apparaatbeheer zijn. Dit is waar alle herkende apparaten gaan . Vouw dat menu en verwijder deze apparaten .

Herstart je laptop weer . Als Windows niet herkent uw touchpad en installeer de drivers op dit punt , zal je waarschijnlijk nodig hebt om uw laptop fabrikant raadplegen . Je moet in staat zijn om een externe muis te gebruiken in de tussentijd .

Previous: Next:
  laptops
·Does It Hurt om de batterij Le…
·Hoe de Volume aanpassen op een…
·Hoe maak je een processor upgr…
·Hoe te openen een Laptop DVD-s…
·Hoe de ventilator vervangen op…
·Hoe maak je verbinding een HP …
·Hoe je de harde schijf verwijd…
·HP 2133 Mini - Note PC : Specs…
·Klik op Problemen met MacBook …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe je HP printer te installeren op x64 
·Het verschil in performance in een Core …
·Hoe te Waste Ink Pads Vervang op Canon I…
·Catalyst 3500XL Fiber GBIC Specs 
·eMachines D6419 Specificaties 
·Hoe te printen oplossen in Windows SP3 F…
·Hoe kan ik een oudere versie van Apple -…
·Hoe uw eigen pc Moederbord Build 
·Hoe te Slides op Epson Scanners Scan 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com