Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe te verbinden van een laptop naar een stereo-ontvanger
Misschien bent u kijken naar een aantal streaming video op uw laptop , of misschien het is online streaming radio die gevangen uw interesse . Als u wilt uw laptop aansluiten op uw stereo-ontvanger , zodat u kunt een meer plezierige luisterervaring hebt , volg dan de onderstaande stappen . Het is heel eenvoudig en vereist geen speciale vaardigheden of fancy apparatuur . De kans is groot uitstekend dat je het hebt up and running zeer snel als je eenmaal hebt ontdekt hoe gemakkelijk het is . Wat je
Laptop met lijn audio -en /of hoofdtelefoonaansluiting Need uitgangen
Stereo ontvanger met een gratis set ( linker en rechter kanaal ) van audio-ingangen Plaat van een 1/8 " Y - adapter , stereo mini - jack - naar - RCA - stekker
Toon Meer Aanwijzingen
1

Zoek de lijn - uitgang en /of hoofdtelefoon uitgang aansluitingen op uw laptop . Zij zal gewoonlijk aan een zijde of aan de achterkant van de laptop . Af en toe , kunnen ze zich op het frontpaneel als goed, hoewel dit minder vaak voor . Kopen van 2

Zoek een gratis paar audio -ingangen van uw stereo-ontvanger . De meeste stereo -ontvangers zullen deze hebben op het achterpaneel uitsluitend , hoewel sommige kan een extra set op het frontpaneel als goed . U kunt zien spare -video -aansluitingen naast deze , die geel zal zijn . Audio-aansluitingen zijn meestal een kleurcode rood ( rechter kanaal ) en witte ( linker kanaal ) .
3

Onderzoek uw Y - adapter . Je moet zien dat de ene kant is zwart . Dit is het einde , dat de basis van de " Y " De andere twee uiteinden moeten rood en wit te vormen .
4

Steek het zwarte uiteinde van de Y - adapter in uw line-uitgang of hoofdtelefoonaansluiting op uw laptop . Als u beide soorten aansluitingen op uw laptop , gebruik maken van de lijn -uitgang . Hoofdtelefoonconnectoren bent om een ​​pre - versterker die het geluid versterkt voordat het in uw koptelefoon is geduwd bevestigd . Aangezien uw stereo-ontvanger is een versterker als goed, er is geen noodzaak om het geluid dubbel verwerken tenzij je geen andere keus .
5

Steek het rode uiteinde van de Y - adapter in de overeenkomstige rode aansluiting op uw stereo-ontvanger . Steek het witte uiteinde van de Y - adapter in de overeenkomstige witte aansluiting op uw stereo-ontvanger .
6

Selecteer de juiste invoer op uw receiver . De aansluitingen u uw Y - adapter hebt aangesloten op de receiver moet worden gemerkt met een bron , zoals " AUX 1 " of " AUX 2 " of misschien zelfs " COMPUTER . " Zodra u de juiste bron hebt geselecteerd , moet u in staat zijn om het geluid van uw computer hoort , en u kunt het volume aanpassen en tweaken bass , treble , en andere attributen als u wilt .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe kan ik een laptop LCD te z…
·Hoe maak je een Touchpad Wanne…
·Hoe je draadloze communicatie …
·Hoe de batterij vervangen op e…
·Hoe kan ik een draadloze kaart…
·Hoe de schijf opnieuw installe…
·HP ZE4500 Specs 
·Hoe de Volume Turn Down op uw …
·Het automatisch laden van een …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe u een Xserve G5 Cool 
·Wat is Sata - 150 Vs . Sata - 300 ? 
·Hoe je RAM te installeren op een Lenovo …
·Problemen met een MicroSD -kaart 
·Hoe te Batterijen wijzigen in een Logite…
·Hoe de BIOS -instellingen in een Toshiba…
·Hoe maak je een draadloze Microsoft Mous…
·HP Laptop 9600 Specificaties 
·Hoe de Logic Board resetten op een Mac Q…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com