Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe kan ik een draadloze kaart wijzigen op een Acer Aspire One
De Acer Aspire One-serie van netbooks is doelbewust ontworpen om te worden veel kleiner dan de gemiddelde laptop , zodat ze makkelijker te vervoeren. Helaas , dat maakt de computer moeilijker te upgraden , omdat alle componenten worden gepropt in een kleiner gebied . Als uw draadloze kaart werkt niet meer of je een snellere kaart wilt , is het mogelijk de bestaande kaart te vervangen door een nieuwe . Het kleine formaat en het ontbreken van een optische drive betekent dat er speciale overwegingen om rekening te houden bij het ​​upgraden van de draadloze kaart . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
platte schroevendraaier
Vervangende draadloze kaart
Toon Meer Aanwijzingen
1

Ga naar de website voor de fabrikant van de vervangende draadloze kaart . Download de nieuwste stuurprogramma voor uw specifieke draadloze kaart model , maar de driver nog niet geïnstalleerd .

Power 2 beneden de Acer Aspire One netbook computer . Koppel het netsnoer en alle USB-apparaten aangesloten op de computer .
3

Sluit het LCD- deksel. Flip de Acer Aspire One voorbij. Schuif de vergrendeling in de ontgrendelde stand , en verwijder de batterij uit de netbook .
4

Verwijder de drie schroeven aan de onderkant van de zaak Acer met een kruiskopschroevendraaier . Verwijder de drie schroeven aan de bovenkant van de behuizing . Til de rubberen dopjes aan de bovenkant rechts en links boven uiteinden van de zaak .
5

Verwijder de schroeven verborgen onder de rubberen dopjes . Flip de Acer Aspire One terug over , en open het LCD- deksel .
6

Zoek de drie vergrendeling tabbladen langs de bovenkant van het toetsenbord . Duw de lipjes terug met de rand van een platte schroevendraaier . Pak de bovenkant van het toetsenbord , en til het naar u toe tot u de zwarte kabel van het toetsenbord kan zien .
7

Koppel het toetsenbord los van de Acer Aspire One . Stel het toetsenbord en de kabel opzij . Verwijder de zes schroeven van het metalen deksel over het moederbord .
8

Trek het metalen deksel en zet het opzij . Zoek de draadloze kaart aan de voorkant van het moederbord . Verwijder de schroef waarmee de kaart op zijn plaats . Haal de kaart uit .
9

Stel de vervangende draadloze kaart op de open poort . Zet de schroef weer op zijn plaats . Stel u de metalen klep weer op , en sluit alle zes schroeven . Bevestig de kabel van het toetsenbord , en zet het toetsenbord terug op zijn plaats .
10

Duw lipjes het toetsenbord weer op zijn plaats . Flip de netbook over . Plaats de batterij en de schroeven aan de onderkant van de zaak .
11

Draai de netbook over , en open het LCD- deksel. Schakel de netbook . Open het stuurprogramma installatiebestand je eerder hebt gedownload . Volg de aanwijzingen op het scherm .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe maak je een zwart scherm o…
·Informatie over de Acer Aspire…
·Toegang krijgen tot de cijfert…
·Voordelen van een mini - compu…
·Hoe de display op een Panasoni…
·Toshiba Equium A60 Specificati…
·Hoe kan ik een Dell Inspiron 1…
·Hoe de verwerking prestaties v…
·Hoe kan ik een Acer Extensa CM…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te SiS videokaart drivers update 
·Dag-tot - dag gebruik van de MacBook Pro…
·Hoe kan ik de gegevens van mijn harde sc…
·Problemen met uploaden van foto's op een…
·Waarom Gigabyte Moederborden Oververhitt…
·Hoe maak je een verticale lijn Erase Op …
·Een Vermogen Icoon Verdwenen in Vista 
·Hoe te Cassette Tapes omzetten naar MP3 …
·Hoe maak je verbinding een netbook aan V…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com