Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe kan ik een laptop in vier eenvoudige stappen Kies
Elke grote computer bedrijf produceert verschillende laptop modellen , dus als je loopt in een elektronicawinkel , kan het aantal keuzes worden overweldigend . Met elke computer sportieve een iets ander uiterlijk en feature set , kan het moeilijk zijn om te weten waar te beginnen bij het selecteren van slechts een. Uiteindelijk is de beslissing van het selecteren van de beste laptop voor u komt neer op vier belangrijke punten : grootte , platform , esthetiek en specificaties . Na het selecteren van een laptop die in aanmerking komt voor deze belangrijke punten , de aankoop van een is een kwestie van het vinden van de juiste prijs voor uw budget . Instructies
1

Selecteer de grootte van het scherm dat je aanspreekt . Laptops met een beeldscherm van 12 inch en kleiner zijn zeer licht en draagbaar , maar soms vertraging in de prestaties in vergelijking met grotere laptops in dezelfde prijsklasse . Laptops met een beeldscherm van 15 inch en groter zijn gemakkelijker te gebruiken voor lange periodes zonder vermoeide ogen , en hebben de neiging om sneller dan zeer kleine laptops in dezelfde prijsklasse zijn. Ze zijn echter zwaar en kan moeilijk uit te voeren zijn . Laptops met 13 - tot 14 - inch schermen bieden een goed compromis tussen draagbaarheid en prestaties kopen van 2

Beslis tussen een Windows-of Mac- laptop . . Windows laptops zijn geprijsd veel lager op het instapniveau , en Windows is het besturingssysteem dat de meeste computergebruikers zijn bekend met . Als je al een Windows-computer , de meeste van de software die je zelf zal draaien op een Windows- laptop . Mac- laptops draaien een ander besturingssysteem , wat betekent dat u kan nodig zijn om functionele equivalenten te vinden voor een aantal van de Windows- programma's die u gebruikt . Echter , Macs komen voorgeladen met software voor beeld-, audio -en videobewerking . Macs hebben ook de neiging om zeer hoogwaardige componenten gebruikt .
3

Selecteer een laptop met een visueel ontwerp dat je aantrekkelijk vinden , en met een toetsenbord en trackpad indeling die u efficiënt vinden . Sommige laptops hebben structuur trackpad , terwijl anderen gebruik maken van gladde degenen . Sommigen gebruiken afgeschuind toetsen , terwijl anderen gebruik maken van eiland - stijl toetsen . Sommige laptop toetsenborden hebben gewijd numerieke toetsenborden , terwijl anderen dat niet doen . Al deze factoren kunnen zijn voordelen of nadelen , afhankelijk van uw stijl van werken . Als je kunt, testen van een laptop in een winkel voordat je deze aanschaft .
4

Selecteer een laptop met de hoogste - speed onderdelen die je kunt veroorloven . Met ingang van de datum van publicatie , de Intel Core i7 is de snelste processor op de markt . De Core i5 -en Core i3 -processors zijn ook high-performance , terwijl andere processoren , zoals de Intel Pentium en Intel Atom , dienen lagere-end markten . Een laptop zou moeten hebben maar liefst 2 GB RAM-geheugen . Het is ook handig om een ​​laptop met een grotere harde schijf dan je denkt nodig te hebben , kopen, omdat consumenten de neiging om hogere opslag eisen aan hun computers in de tijd te plaatsen.

Previous: Next:
  laptops
·Toshiba 510 DCT Specs 
·Hoe maak je een Compaq F500 Te…
·Hoe maak je verbinding een HP …
·Specs van een Dell Inspiron 15…
·Hoe de Power Adapter voor een …
·Soorten Mini Computers 
·Hoe kan ik een laptop scherm D…
·Hoe maak je Reformat een Sony …
·Laptop Gids voor Studenten 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een webcam Focus 
·Hoe je nieuwe geheugen installeren 
·Belkin Laptop Cooling Pad werkt niet 
·Problemen met geluid Volume instellen op…
·Hoe je RAM -geheugen toevoegen aan de De…
·Verschil tussen Pentium en Centrino 
·Hoe maak je een FireWire -kabel om gegev…
·Hoe te testen Mijn batterij oplader voor…
·Wat is HP Direct op schijf afdrukken ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com