Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe te vervangen Het scherm op een Latitude D610
Als het scherm van uw Dell Latitude D610 laptop beschadigd is , hoeft u niet nodig om de hele machine te vervangen . U kunt geld besparen door het verwijderen van de beschadigde scherm van uw laptop en te vervangen door een onbeschadigde scherm besteld bij Dell . Het verwijderen van het oude scherm en te vervangen door een nieuw scherm is een eenvoudig proces , maar je moet de reparaties zorgvuldig uitvoeren omdat de laptop onderdelen kunnen gemakkelijk beschadigd raken . Wat je nodig hebt
Nieuwe laptop scherm ontwerpen, Kleine Philips - schroevendraaier ontwerpen, Kleine platte schroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
Verwijderen van het toestel Weergave
1

Zet uw laptop uit en trek de stekker uit de computer . Verwijder batterijen die kan worden verbonden met de laptop . Plaats de laptop op een schone , vlakke werkplek . Kopen van 2

Open het scherm van je laptop tot 180 graden en draai de computer, zodat de trackpad is het dichtst bij de rand van uw werkruimte .
< br > Goedkope 3

Gebruik de platte schroevendraaier voorzichtig los te wrikken van de centrale controle deksel van de computer . Het centrale bedieningselement is de strip van plastic dat de scharnieren , power-knop en LED-indicator dekt . Steek de platte schroevendraaier in de kleine inkeping aan de rechterzijde van de controle deksel en het werk van de rechterkant naar links om voorzichtig wrikken de kap van de computer .
4

Verwijder het toetsenbord uit de computer . Gebruik de kruiskopschroevendraaier om de twee schroeven te verwijderen aan de bovenkant van het toetsenbord en til het toetsenbord om een ​​verticale positie door aan de bovenrand naar je lichaam . Trek aan het lipje om het toetsenbord lint kabel los te koppelen van de computer .
5

Verwijder de schroef verbindt het display kabel op de computer en gebruik het treklipje om de display -kabel los te koppelen van de computer . Draai de vier schroeven van het beeldscherm aan de computer en til het display uit van de laptop basis .
Het vervangen van de beschadigde scherm
6

Gebruik de platte schroevendraaier om verwijder de zes rubberen bumpers rond de rand van het montagekader . Draai de schroeven verborgen onder de bumpers met de kruiskopschroevendraaier . Trek het montagekader uit elkaar om het scherm bloot eronder .
7

Trek de antennekabels uit hun routing clips aan de linker kant van de vitrine . Draai de vier schroeven waarmee het scherm in de vitrine te houden . Til het beeldscherm omhoog uit de vitrine .
8

Koppel de onderste flexibele kabel los van de achterkant van het scherm door zachtjes te trekken het treklipje . Koppel de top beeldschermkabelconnector door de kabel verticaal te trekken uit het stopcontact . Stel de beschadigde scherm opzij .
9

Sluit de bovenste beeldschermkabelconnector om het nieuwe scherm . Sluit de onderste flexibele kabel connector om het nieuwe scherm in door de connector op zijn plaats . Plaats het nieuwe scherm in de vitrine en zet het vast met de in stap 2 verwijderde schroeven .
10

Bevestig de antenne draden in de routing clips aan de zijkant van de vitrine . Klik de bezel op zijn plaats en bevestig deze aan de vitrine met de in stap 1 verwijderde schroeven . Vervang de rubberen bumpers .
Bevestigen van het display

Dia 11 het beeldscherm op zijn plaats op de laptop basis en gebruik de verwijderde in paragraaf 1 , stap 5 om het te beveiligen schroeven op de computer . Sluit het beeldscherm aan op de computer en zet hem vast met zijn schroef .
12

Sluit het toetsenbord lint kabel in de computer en zet het toetsenbord aan op de computer met behulp van de verwijderde in paragraaf 1 , stap 3 schroeven . Snap de centrale controle cover op zijn plaats .
13

Sluit de computer in en start de machine . De computer zal automatisch de nieuwe scherm detecteren en installeren .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe de Keybord Take Off van ee…
·Specificaties voor een IBM Thi…
·Hoe te openen en sluiten van e…
·Hoe te openen de cd sleuf op e…
·Hoe de ventilator vervangen op…
·Hoe maak je een Compaq Presari…
·Hoe maak je Flip een scherm va…
·Hoe de Bottom Get Off een Comp…
·Hoe maak je Sluit een toetsenb…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Wat zijn de functies van de Output Devic…
·Top 10 thuiscomputers 
·Hoe de configuratiepagina afdrukken voor…
·Hoe maak je een Epson 3170 's Smart Pane…
·Hoe installeer ik een PCMCIA-kaart in ee…
·Hoe de voeding op mijn 5440 HP Printer R…
·De definitie van een zwart-wit laserprin…
·Veel nieuwere HP desktop computers worde…
·Hoe maak je een Flash beschadigd Drive R…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com