Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe te vervangen Compaq C300 Scharnieren
Hoewel de scharnieren van sommige laptop modellen kunnen gemakkelijk worden vervangen , de Compaq C300 vereist een meer uitgebreide aanpak . C300 scharnieren kunnen eisen vervangen als ze versleten zijn en niet meer te houden het beeldscherm op zijn plaats . Het vervangen van de scharnieren vereist het verwijderen en demontage van de display-eenheid , dan monteren van het apparaat . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier ( niet- gemagnetiseerd ) op platte schroevendraaier ( niet- gemagnetiseerd ) op Compaq C300 scharnieren ( deel # 407797-001 ) op Twitter Laat meer instructies < br > het verwijderen van de display Unit
1

Verwijder de batterij van de laptop . kopen van 2

Draai de C300 over met de onderkant naar boven en de scharnieren aan de bovenkant .

Schroef 3 en verwijder de rechthoekige RAM /Mini - PCI-afdekplaat gelegen in het midden van de laptop , direct onder de batterij van de laptop .
4

Koppel de witte en zwarte draden van de Mini - PCI-kaart . De Mini - PCI-kaart moet worden op de rechterkant van de ruimte waarvan je de deksel verwijderd in stap 3 .
5

In de ruimte waar de accu zat , verwijder de twee schroeven . De schroeven zijn aan het meest linkse en meest rechtse deel van de ruimte . Ook, verwijder de twee schroeven die in de meest linkse en meest rechtse hoek van de laptop .
6

Draai de computer om , met het toetsenbord naar boven en verwijder het afdekplaatje . Het afdekplaatje is het stukje plastic direct boven het toetsenbord dat de schakelaar op het heeft . Plaats een platte schroevendraaier onder het deksel aan de F1 , F5 , F11 en Insert toetsen en duw voorzichtig tot los en verwijder het deksel .
7

Verwijder de vier schroeven waarmee het toetsenbord boven de F1 , F5 , F11 en Insert toetsen . Schuif het toetsenbord omhoog , maar niet eruit trekken . Volg de kabel van het toetsenbord op de laptop , trek het dan uit de laptop . Het moet direct in het midden van de laptop , recht boven de trackpad .
8

Koppel de witte , rechthoekige displaykabel in de linkerbovenhoek van de laptop , eronder waar het afdekplaatje zat Ook trekt de witte en zwarte kabels (die naar de rechterkant van de ruimte waar het toetsenbord zat ) uit de laptop .
9

Verwijder de vier schroeven van de laptop scherm scharnieren die veilig de scharnieren aan de laptop . De scharnieren zijn in de rechter -en linkerhoek . Elk scharnier heeft twee schroeven . Til het scherm om het te verwijderen .
De beeldschermscharnieren verwijderen
10 p Met het display naar boven , verwijder de schroef van elke hoek van het beeldscherm , maar ook als de twee schroeven aan de bovenzijde van het apparaat .
11

voorzichtig los van de kunststof behuizing van het beeldscherm door het buigen van de binnenkant randen van de behuizing tot hij loskomt . Als alternatief , lopen een vinger langs de binnenkant randen om voorzichtig te scheiden van de kunststof behuizing .
12

Koppel het beeldscherm kabels aan de onderkant van het beeldscherm in de buurt van de binnenzijde van de scharnieren .

13

Verwijder de twee schroeven waarmee het scharnier van het scherm beslaat in plaats , verwijder vervolgens de twee schroeven onder het beeldscherm scharnierkappen . Ongeveer een centimeter naar het midden van die schroeven , verwijder andere twee schroeven . Dit zal zorgen dat het scherm moet worden gescheiden van het achtergrondpart , of de omvormer aan boord .
14

Verwijder de vier schroeven aan de linker -en rechterrand van het scherm dat het scherm scharnieren houden in plaats . Verwijder de scharnieren van het beeldscherm .
Weer in elkaar zetten het display
15

Schroef het nieuwe beeldscherm scharnieren aan het scherm op vier punten elk op de rechter-en linkerkant van het scherm .

Plaats 16 van de display op de inverter board /rug , dan schroef het beeldscherm in op de vier punten aan de onderkant van het paneel . Plaats het beeldscherm scharnier covers en schroef ze vast.
17

Sluit het beeldscherm kabels op de bodem van het paneel , op het display te vervangen dan de kunststof behuizing door stevig op langs de randen tot het clips inch
18

Schroef de behuizing in de display op de vier hoeken en de twee punten langs de bovenrand .
weer bevestigen display Unit
< br > 19

Schuif het beeldscherm op de laptop door uitlijnen van de scharnieren op de juiste plaats (boven in de linker en rechter hoeken) . Schroef de scharnieren in plaats ( twee schroeven per scharnier ) .
20

Sluit het beeldscherm aan op het moederbord in de linker bovenhoek van de laptop . Ook draad de witte en zwarte kabels aan de rechterzijde van het scherm door de bovenkant naar de onderkant van de laptop . Er is een greep in het midden van de laptop , in de buurt van de bodem naar het recht van de plaats waar het toetsenbord is aangesloten .
21

Sluit het toetsenbord , dan schroef deze op zijn plaats . Vervang ook het afdekplaatje en druk stevig aan op om het vast te zetten .
22

Draai de laptop over (onderste naar boven scharniert aan de bovenkant ) en vervang de schroeven in de bovenhoeken , evenals de twee in het batterijcompartiment .
23

Sluit de witte en zwarte draden ( schroefdraad door vanaf de bovenkant van de laptop ) , de mini - PCI card . Vervang de RAM /Mini - PCI-kaart en schroef het erin

Previous: Next:
  laptops
·Hoe kan ik draadloos internet …
·Hoe maak je een cd Doe in een …
·Hoe je het toetsenbord op een …
·De beste Notepad Computers 
·Zijn Laptop cooling pads nodig…
·Geluid Problemen in een HP Lap…
·Inspiron 4100 Specificaties 
·Hoe de Verzadiging Alter op ee…
·De geschiedenis van Apple lapt…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een HP 6310 Install All - in …
·Hoe te Turn Off the Keyboard Lock op een…
·Ik kan me niet bewegen een ISO om een st…
·Network Interface Card werkt niet 
·Hoe maak je een schijf Sluit Na Burning 
·Hoe de voeding van de computer configure…
·Logitech Speaker Installation 
·Hoe kan ik mijn contacten Herstel 
·Tips voor een Kindle Aansluiten op een c…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com