Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe de LCD Panel Display Montage Verwijder Van een HP Laptop
het scherm assemblage verwijderen uit een HP laptop is een taak die heel wat kan verschillen van model tot model . De meeste nieuwere modellen van HP laptops maken gebruik van soortgelijke architectuur , die het mogelijk maakt om een algemeen overzicht van de verwijderingsprocedure te bieden . Bijzonderheden over uw model kan worden gevestigd in de handleiding van de laptop of op de website voor HP . Het scherm Demontage kan u toestaan ​​om het te vervangen door een ander scherm in gevallen van niet -scherm . Voorafgaand laptop scherm reparatie ervaring of kennis is aanbevolen . Wat je nodig hebt
Kleine schroevendraaier set
Toon Meer Aanwijzingen
1

Koppel de laptop en de batterij te verwijderen . Kopen van 2

Haal de draadloze kaart antenne . De meeste modellen hebben een aan de onderkant van de computer die kan worden losgeschroefd de draadloze kaart draden onthullen . Als de draadloze kaart gebied niet met de draad plaatsingen is gemarkeerd , kennis te nemen van die draad gaat waar . Ontkoppel de draden ( meestal zwart en wit ) van de co - axiale poorten op de kaart. De kaart niet te worden verwijderd . Als de draden worden geknipt in de laptop basis , hen bevrijden zodat je kunt trekken op deze draden later bij het verwijderen van het scherm .
3

Verwijder de knopkaart /bezel te winnen toegang tot de schroeven waarmee het beeldscherm montage. De knopkaart /bezel is meestal verbonden door een paar schroeven aan de onderkant van de laptop , gelegen direct onder de bezel . Verwijder de schroeven en trek voorzichtig omhoog op een van de hoeken van de knopkaart /bezel . In sommige gevallen zal een kleine platte schroevendraaier bij deze taak . Verwijder voorzichtig de knopkaart /bezel en ontkoppel alle kabels of draden .
4

Koppel het scherm video- kabel van het moederbord of grafische kaart . Verwijder het scharnier schroeven die nu worden geopenbaard . Sommige modellen hebben ook schroeven waarmee het beeldscherm monteren op de achterkant van de laptop basis . Trek op het scherm zodra u alle schroeven hebt verwijderd . De draadloze antenne draden moet komen glijden door het midden van het moederbord , maar misschien betrapt op iets langs de weg . Als de draden niet naar buiten komen , moet u het toetsenbord te verwijderen om ze te bevrijden . Als dat zo is , draait u de laptop over en draai alle schroeven gekenmerkt door kleine toetsenbord pictogrammen . Als ze niet zijn gemarkeerd , moet u wellicht een te testen door een totdat het toetsenbord komt vrij . Haal de stekker van het toetsenbord en verwijder deze . Je hebt nu toegang tot de draadloze antenne draden , en in staat zijn om volledig te bevrijden het scherm assemblage .

Previous: Next:
  laptops
·MacBook Pro Temps Terwijl vide…
·Hoe maak je een toetsenbord en…
·Hoe om te upgraden naar 512 RA…
·Hoe te installeren Wireless op…
·Tecra M2 Specs 
·De gemiddelde levensduur voor …
·Hoe kan ik een dvd vervangen i…
·Hoe kan ik een laptop terugzet…
·Hoe kan ik een WD Drive Reset 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Soorten Computer Processor 
·Hoe te Mobi In Kindle 
·Hoe maak je een USB-kabel aansluiten op …
·Hoe uw Lenovo G550 laptop Processor Upgr…
·Belden Cable Specificaties 
·Hoe Video geheugen van System RAM Set 
·Hoe maak je opnemen op een USB- geluidsk…
·Hoe maak je een Broken USB-kabel opnieuw…
·Hoe te Thumb drives gebruiken op een PC 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com