Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
De Nadelen van mobiele computers
Laptop computers maken het gemakkelijk om te werken , onderzoek verrichten , of werken met documenten bijna overal , vooral met een draadloze internetverbinding . National Geographic stelt dat het gebruik van een laptop een jaarlijkse energiebesparing van maximaal kan leveren tot 50 procent meer dan het gebruik van een desktop . Echter , laptop computers hebben ook nadelen , en voor sommige gebruikers , kan een desktop computer de beste keuze zijn . Expense

Laptops
gebruikt veel duurder dan desktop computers die soortgelijke functies aangeboden te worden . Terwijl de laptop prijzen drastisch zijn gedaald , is er nog steeds een kloof in prijs. Vooral voor zeer high- end features , kan een desktop worden zuiniger dan een laptop . Dit geldt vooral voor mensen die willen de nieuwste innovaties te kopen , volgens de Intel en Illinois State University TechZone websites. In bijna alle gevallen , lijkt leading- edge technologie op een desktop voor migratie naar laptops , volgens de TechZone website .
Beveiligingsupdate voor

Laptops
zijn draagbaar , wat ook helaas middelen laptops zijn gemakkelijk gestolen . Volgens de website CNET , zijn 97 procent van alle gestolen laptops nooit teruggevonden . Bij inname van gezond verstand voorzorgsmaatregelen kan het risico van het hebben van een laptop gestolen te verminderen , diefstallen soms optreden, ondanks ieders inspanningen .

Terwijl hij laat een duur apparaat is een enorme klap , kunnen de gegevens verloren gaan met een laptop diefstal worden verwoestende . Afhankelijk van de aard van de gegevens , identiteitsdiefstal , financieel verlies en zelfs juridische stappen kan het gevolg zijn van het hebben van een laptop gestolen . In 2009 , het Department of Veterans 'Affairs ingestemd met een schikking van $ 20 miljoen tot een rechtszaak door voormalige en huidige militairen ingediend over een data-inbreuk wordt veroorzaakt door een gestolen laptop computer te regelen , volgens de website van CNN .

Limited Upgrade-opties

RAM
( geheugen) , zijn toetsenborden en harde schijven gemakkelijk vervangen op een laptop . Daarnaast kunnen USB-poorten en externe randapparaten het ook mogelijk om functies toe te voegen aan een laptop te maken . Echter , hun kleine omvang tegemoet te komen, zijn veel laptop onderdelen ingebouwd in het moederbord , en hebben bedrijfseigen hardware, die upgrades moeilijk , zo niet onmogelijk maakt , volgens de Laptop Reparatie en Bona Fide Reviews websites. De website van de Universiteit Staat Truman adviseert studenten om een ​​laptop te kopen met de configuratie die ze nodig hebben , eerder dan verwacht om te kunnen om het later te upgraden . Aan de andere kant , zijn veel onderdelen van een desktop computer gemakkelijk opgewaardeerd of vervangen voor nieuwere modellen .

Previous: Next:
  laptops
·Laptop Cooling Methoden 
·Hoe de Acer touchpad uitschake…
·Hoe het verhogen van een Lapto…
·Toegang tot een Dell Laptop Ac…
·Size Matters : eenvoudige stap…
·Hoe kan ik Haal het Windows-wa…
·Hoe maak je Sluit een PC zonde…
·Hoe te Pas de kleur op een lap…
·Hoe maak je video roept een To…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een Lexmark Z600 printer te i…
·Hoe kan ik problemen met de digitale uit…
·Hoe de Scroll Schakel voor een laptop 
·Sony VGN - SZ430N : RAM Problemen 
·Hoe de Dell 2400 Memory Upgrade 
·Stappen om Problemen uitschakelen van ee…
·Hoe controleer ik de Bulb leven van een …
·Wat is Hyper CD -technologie? 
·Een HP Officejet 4315V printer installer…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com