Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe maak je een ZE4500 CMOS-batterij vervangen
De HP Pavilion ZE4500 is een laptop die is uitgerust met een AMD Athlon XP - M 1.8 GHz processor , 256 MB DDR SDRAM , 40 GB aan opslagruimte en een 15 - inch TFT-scherm . Wanneer uw ZE4500 niet in gebruik is , worden bepaalde instellingen ( zoals de datum , tijd en een aantal hardware-instellingen ) opgeslagen in " CMOS " het geheugen van het systeem , die wordt aangedreven door een speciaal type batterij . Dient deze batterij verliest zijn lading , moet u de laptop uit elkaar te halen voordat u een vervangende kunt installeren . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
Flathead schroevendraaier
Vervangende CMOS-batterij
Toon Meer Aanwijzingen
1

Zet uw ZE4500 en trek de netadapter en andere aangesloten kabels . Onderzoekt de onderkant van de computer en zoek de batterij klink . Schuif de vergrendeling naar de ontgrendelde positie en verwijder de geïnstalleerde accu module kopen van 2

Verwijder de schroeven waarmee de geheugenmodule en Mini PCI- covers in plaats ; . Verwijder beide covers en leg ze opzij . Duwen elkaar de clips van de geheugenmodules en Mini PCI-kaart op zijn plaats . Koppel de antennekabels van de Mini PCI-kaart . Verwijder de geheugenmodule en Mini PCI-kaart . Verwijder de twee schroeven waarmee de vaste schijf op zijn plaats . Schuif de vaste schijf naar de buitenrand van de laptop . Verwijder de assemblage van de laptop .
3

Onderzoek de achterkant van de laptop . Zoek en verwijder de twee schroeven geplaatst in de scharnieren van het beeldscherm . Open het scherm en gebruik een peutergereedschap of platte schroevendraaier los te wrikken van het toetsenbord te dekken uit van de basis van de laptop . Onderzoek de opening onder het toetsenbord te dekken en zoek de luidspreker montage. Verwijder de schroef waarmee de spreker montage bevestigd aan de basis van de laptop . Til de luidspreker montage en koppel de kabels loopt eronder . Verwijder de luidspreker montage .
4

Verwijder de vier schroeven aan de bovenkant van het toetsenbord . Til de bovenste rand van het toetsenbord , schuif het toetsenbord naar scherm van de laptop . Klap het toetsenbord en ontkoppel de bijgevoegde kabel . Verwijder het toetsenbord . Zoek de telefooncentrale PCA , til deze omhoog en ontkoppel de aangesloten kabels . Verwijder de telefooncentrale PCA .
5

Onderzoek het metalen plaatje op basis van de laptop , en zoek het vierkante gat in de buurt van het centrum . Verwijder de twee schroeven naast de hole . Steek een vinger in het gat en duw de optische drive naar de buitenrand van de laptop . Verwijder het optische station .
6

Sluit het beeldscherm en onderzoekt de achterkant van de laptop . Verwijder de schroeven zich onder elk van de scharnieren van het beeldscherm . Open het scherm en verwijder de schroeven waarmee de antenne PSO om het scherm en verwijder vervolgens de zes schroeven waarmee het beeldscherm aan de basis van de laptop . Verwijder het beeldscherm van de laptop .
7

Onderzoek de onderzijde van de basis van de laptop en verwijder de set in de batterij en de harde schijf bays schroeven . Verwijder de schroeven om de omtrek van de basis van de laptop . Onderzoekt het achterpaneel van de basis van de laptop en verwijder alle resterende schroeven . Terugkeer basis van de laptop om rechtop en verwijder de set in de topkoffer schroeven . Til de bovenste case off base van de laptop en koppel de kabel eronder .
8

Zoek de harde schijf gids en verwijder de schroeven waarmee het aan het moederbord . Koppel de kabel aangesloten op de gids , verwijder vervolgens de gids en leg het opzij . Verwijder de schroeven waarmee het diskettestation op het moederbord en verwijder de floppy drive . Zoek de I /R PCA en het koellichaam . Verwijder de schroeven waarmee zowel op het moederbord en koppel alle aangesloten kabels . Verwijder de I /O PCA en koellichaam .
9

Verwijder de schroeven en afstandhouders veiligstellen het moederbord naar de basis van de laptop . Til het moederbord uit van de basis van de laptop . Zoek de geïnstalleerde CMOS-batterij . Wrik de accu uit de houder en plaats uw vervanger .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe te Thermal Grease Toepasse…
·Hoe de Plastic Blad Take Off v…
·Lenovo R61 Specs 
·Hoe de Mini 9 harde schijf upg…
·Hoe maak je een Medion laptop …
·Hoe te installeren van een Wir…
·IBM Thinkpad R51 Informatie 
·Hoe te Remote Access camera Ge…
·Vergelijking van laptop scherm…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Informatie over de MS Natural PS /2 Keyb…
·Waarom is een microprocessor belangrijk?…
·7600GT Vs . X800gt 
·Hoe de processor in de Dell 2350 Upgrade…
·Ik gemorste thee op mijn laptop 
·720p Vs . 1080p gaming laptops 
·Hoe te Raise de Transfer Rate op uw comp…
·Hoe te herstellen GeForce 7000M 
·Wat zijn DVD - R's ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com