Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe kan ik een Toshiba Satellite A45 Fix
Zoals met elke computer of geavanceerd stuk van elektronische apparatuur , de Toshiba Satellite A45 laptop is een complexe machine die kan last hebben van een aantal problemen . Terwijl sommige kan worden gediagnosticeerd binnen enkele seconden , anderen zijn groter problemen die meer geavanceerde oplossingen vereisen . Gelukkig zijn er een aantal van deze gemeenschappelijke grotere problemen die kunnen worden hersteld in het comfort van uw eigen huis , zonder speciale computer kennis of beroepsopleiding en met slechts een kruiskopschroevendraaier . Wat je nodig hebt
kruiskop schroevendraaier
platte schroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Controleer of de Toshiba Satellite A45 's batterij is operationeel . Gemiddelde laptop batterijen ongeveer 1000 kosten . Aangezien accu's na verloop van tijd , uw 's moeten kunnen worden vervangen . Neem de Toshiba Satellite A45 en keer het om de horizontale accu omtrek te vinden bovenaan in het midden van het apparaat . Naast dit zal de release-mechanisme batterij, die toen gleed naar links zal de batterij los te maken en kunt u deze vervangen worden . Kopen van 2

Denk aan het verwijderen van het toetsenbord van de Toshiba Satellite A45 als het niet lukt om te werken . Draai de Toshiba Satellite A45 en verwijder alle toetsenbord - gerelateerde schroeven , die herkenbaar aan een klein toetsenbord pictogram in de buurt van de cluster van deze schroeven zijn . Gebruik je kruiskopschroevendraaier om dat te doen .
3

Draai de Toshiba Satellite A45 terug over en pop uit het toetsenbord schild, dat is direct boven de bovenkant van het toetsenbord en net onder het scherm . Gebruik een plat voorwerp als een wig te wrikken onder de uiteinden van het schild om voorzichtig pop -up ( het einde van een platte schroevendraaier kan mooi werk ) .
4

langzaam Til het toetsenbord uit, net ver genoeg om het toetsenbord kabel die loopt van de onderkant van het apparaat naar de onderkant van het toetsenbord te onthullen . Op basis van de unit zal daar de kabel van het toetsenbord connector , die moet worden gespiegeld in een rechtopstaande positie van de vlakke , horizontale positie deze zich bevindt inch Dit zal de kabel los en kunt u volledig te verwijderen van het toetsenbord zijn. U kunt nu schuiven in een nieuw toetsenbord , sluit de kabel , en plaats de schroeven .
5

Overweeg de Toshiba Satellite A45 het display als er een scherm probleem . Begin met het verwijderen van de schroeven rond de Toshiba Satellite A45 's scherm bezel met de kruiskopschroevendraaier en verwijder de ring om twee metalen beugels , een aan elke kant van het scherm van de A45 onthullen . Verwijder de twee schroeven van elk van deze ook .
6

Kennis te nemen van de omvormer -kabel , dat is de kabel recht onder het midden van de nu bloot scherm . Koppel het los van de omvormer kabelaansluiting recht ernaast en trek voorzichtig het scherm omhoog en naar buiten . Plaats een nieuw scherm op uw gemak , en vervang de schroeven en bezel .

Previous: Next:
  laptops
·Specificaties voor een IBM Thi…
·Doe het zelf Memory Lade 
·Hoe te verwijderen Aspire 5920…
·Hoe stel ik een externe printe…
·Hoe maak je een Bluetooth-head…
·Hoe kan ik een laptop Project …
·Uitleg van een laptop IDE -int…
·Hoe maak je een toetsenbord te…
·De beste laptop Maten 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kom ik erachter of mijn grafische ka…
·Over Computer Hard Drive Recovery Tools 
·" D : " rijden op de meeste computers ve…
·Hoe maak je verbinding een Compaq Presar…
·Hoe de Bluetooth voor een Lenovo 
·Wat voor soort eMachine heb ik? 
·Mijn Lexmark x1290 Zal niet installeren 
·Hoe u op een cd - rom- drive in Windows …
·Je kunt een lijn snelheidstest op de mod…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com