Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe maak je een gebarsten Gateway laptop scherm vervangen
Het LCD ( Liquid Crystal Display ) scherm op uw Gateway laptop is een duur en belangrijk onderdeel van deze computer . Onnodig te zeggen , kan het worden verwoestende als dit scherm wordt gescheurd of beschadigd. Maar als je niet het geld om uw Gateway naar een servicetechnicus hebt , kun je eigenlijk verwijderen en zelf te vervangen , en je hoeft niet om een elektronica- expert te zijn om het te doen zijn . Wat je nodig hebt
Kleine platte schroevendraaier
kruiskopschroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Zet uw Gateway laptop uit en verwijder het netsnoer . Schuif vervolgens de vergrendeling aan de onderzijde van de computer naar de ontgrendelde positie en schuif de batterij uit de baai . Kopen van 2

Steek de punt van uw kleine platte schroevendraaier net onder de plastic scharnier dekt zich aan beide hoek van uw laptop , net onder het scherm . Voorzichtig omhoog te wrikken om ze pop uit .
3

Gebruik het puntje van uw kleine platte schroevendraaier om pop de rubber schroef covers uit de top van elk van de schroeven aan de boven-en onderzijde van het scherm bezel ( plastic frame rond het LCD-scherm ) . Maak dan gebruik van uw kruiskopschroevendraaier om alle schroeven te verwijderen op de bezel .
4

Gebruik je vingers om het montagekader van het metalen scherm montagebeugel scheiden door voorzichtig wrikken de ring uit de hoeken van het scherm . Zodra het volledig is verwijderd , zet de ring opzij .
5

Zoek de groene omvormer aan boord net onder het LCD -scherm en koppel de achtergrondverlichting kabel die aan de rechterkant van de omvormer aan boord .
< br > 6

Verwijder alle schroeven van de zijkanten van het metalen scherm montagebeugel ( metalen behuizing het scherm past in ) en de scharnieren van de onderste hoeken van het scherm .

Grip 7 de gekraakte LCD- scherm zich door de hoeken en trek het voorzichtig naar u toe ongeveer drie centimeter aan de achterkant van het scherm bloot . Wees voorzichtig, want het scherm is nog steeds op de computer aangesloten via een lintkabel . Gebruik je vingers om deze lint kabel waar hij hecht in het midden van de achterkant van het LCD-scherm haalt.

Dia 8 van de gebarsten LCD -scherm van de metalen behuizing beugels en opzij leggen . Vervang het door een nieuw scherm ( verkrijgbaar bij uw Gateway winkelier of online ) en weer in elkaar zetten van uw laptop in de omgekeerde volgorde je nam het uit elkaar .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe kan ik Vervang ENTER te dr…
·Toshiba Laptop Installatie-ins…
·How to Set Up Sprekers op een …
·Wat is de oorzaak van een lapt…
·Waarom wordt mijn laptop Shut …
·Hoe je Live TV Toevoegen aan e…
·Laptop Stroomvoorziening 
·Kan een Dell laptop schijf wor…
·De specificaties van de Toshib…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Alternatieve methoden voor het opladen v…
·Wat is een CF Single Chip 
·Hoe te GB data op een cd MB 700 Schrijf 
·Hoe Laptop Cooling Verbeteren 
·Wat als ik ben mijn Linksys vergeten ? 
·Problemen met GBC - H20L Blu - Ray 
·ATI 3850 Specificaties 
·Hoe maak ik een Canon 5700 printer & Cop…
·Uitgeschakeld invoerapparaten voor een c…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com