Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe kan ik een Dell PPO8L Demonteer
Laptop demontage is een nuttige vaardigheid onder de knie . Het kan u toestaan ​​om te upgraden , oplossen van problemen , verwijderen en installeren van belangrijke hardware op uw laptop zonder dat u een dure laptop technicus te huren . De laptop demontage proces kan eng lijken als je nog nooit hebt gedaan . Gelukkig is in het geval van de Dell Inspiron PPO8L laptop , demontage is niet zo moeilijk . Als u uw tijd en aandacht besteden aan elke stap van de demontage proces , wordt u prima . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier ontwerpen, Kleine platte schroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen

Plaats 1 van de laptop op een plat werkoppervlak , uit te schakelen je laptop , en koppel vervolgens het netsnoer en verwijder de accu . Sluit het LCD -scherm , en vervolgens op een metalen oppervlak aan om statische elektriciteit in uw lichaam ontladen .

Place 2 de laptop naar beneden , verwijder de Phillips - kop schroeven waarmee het deksel geheugen compartiment aan de onderkant behuizing . Duw op de lipjes aan beide zijden van de geheugenmodule , en schuif ze uit hun respectieve RAM- slots en leg ze opzij .
3

Verwijder de enkelvoudige kruiskop schroef waarmee de CD /dvd- drive om de laptop behuizing . Schuif de cd /dvd-station uit het compartiment en zet het opzij .
4

Verwijder de enkelvoudige kruiskop schroef waarmee de modemkaart deksel op de laptop . Verwijder het deksel en verwijder de twee Phillips - schroeven bevestigen van de modemkaart op het moederbord . Til op het tabblad aan de modemkaart te verbreken en verwijder de modemkaart van het moederbord .
5

Draai de twee kruiskopschroeven bevestigen van de harde schijf naar de drive compartiment aan de zijkant van de laptop . Schuif de vaste schijf uit het compartiment en zet het opzij .

Plaats 6 de laptop face-up , open het LCD -scherm en gebruik een platte schroevendraaier te wrikken van het toetsenbord afdekking van rechts - kant . Het toetsenbord cover is een dunne strook van kunststof gelegen tussen het toetsenbord en het LCD-paneel . Verwijder de afdekking van het toetsenbord van de bovenste behuizing monteren .
7

Verwijder de vier Phillips - kop schroeven waarmee het toetsenbord aan de laptop basis . Til het toetsenbord uit het toetsenbord compartiment en plaats het vervolgens naar beneden over de touchpad . Koppel het toetsenbord los van het moederbord . Verwijder het toetsenbord van de laptop basis .
8

Verwijder de twee Phillips - head scharnierschroeven uit elk scharnier aan weerszijden van het LCD-scherm . Koppel de videokabel los van het moederbord , en til het LCD-paneel uit de laptop basis .
9

Verwijder de enkelvoudige kruiskop schroef bevestigen van de EMI schild om de laptop basis . Het EMI afscherming beschermt het koellichaam , videokaart , ventilator en processor . Til de EMI afscherming uit de laptop basis en opzij leggen .
10

Verwijder de twee Phillips - kop schroeven waarmee de videokaart op het moederbord . Til de videokaart uit de laptop en bewaar deze op een statisch - vrij plastic zak .

Previous: Next:
  laptops
·D620 Vs . D820 
·HP Pavilion is Slow naar Start…
·Mini Computer Information 
·Hoe te bekijken uw laptop op d…
·Mijn HP Compaq 6510b accu niet…
·Gebroken scherm in de Dell Lat…
·Hoe kan ik een MacBook Fan Bew…
·Hoe maak je een HDD Uit een Co…
·Dell Latitude E6400 bevriest 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Een knipperende cursor op Boot Na een Ov…
·Hoe te openen een Acer 5050 
·Hoe de Klok op mijn Logitech MX 3200 Key…
·Wat doet U niet voldoende toegang hebben…
·Hoe maak je ruimte te maken op een Mac h…
·Hoe je films converteren voor de iPad op…
·Hoe maak je een PC toetsenbord met een M…
·Hoe kan ik AVI converteren naar DVD met …
·Hoe maak je een Windows Server Verplaats…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com