Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe te vervangen een polssteun
Uw laptop polssteun is de grote vlakke ondergrond rond touchpad van uw laptop . In veel laptop modellen , de polssteun strekt zich uit rond het toetsenbord montage. De kwaliteit van uw laptop polssteun kan een enorm verschil maken in uw comfort niveau tijdens het werken op de computer voor langere tijd . Als de polssteun is gebarsten of beschadigd is een pijn om te vervangen . In de meeste gevallen is het vereist dat u uw laptop behuizing, die uw laptop belangrijke hardware-apparaten bloot te openen . Demontage is niet moeilijk , maar is intimiderend als je nog nooit een laptop hebt gedemonteerd vóór . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
platte schroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Schakel de laptop , en koppel vervolgens het netsnoer uit het stopcontact . Sluit het LCD -scherm en leg de laptop beneden .

Druk op 2 op de vergrendeling van het veiligstellen van de accu in haar compartiment . Til de batterij uit het compartiment en zet het opzij .
3

Plaats de laptop face-up , open het LCD -scherm , en dan wrik het toetsenbord bezel met een platte schroevendraaier . Het toetsenbord bezel is een dunne plastic strip gelegen tussen het toetsenbord en het LCD-scherm . Verwijder de ring en zet het opzij .
4

Verwijder de blootgestelde kruiskopschroefjes , indien aanwezig , waarmee het toetsenbord aan de laptop . Sommige laptop toetsenborden zijn bevestigd aan de laptop van de onderkant behuizing van de laptop . In dat geval moet u eerst de beveiliging van Phillips - schroeven te verwijderen voordat poging om het toetsenbord te verwijderen .
5

Til het toetsenbord uit het compartiment totdat u vrij toegang tot het toetsenbord lint connector . Sommige laptops zal u toelaten om het toetsenbord te plaatsen op de polssteun . Zo niet , houdt het toetsenbord verticaal met een hand , terwijl het uitschakelen van de zwarte bevestigingslipjes de lintkabel het moederbord met het andere . Verwijder het toetsenbord als je eenmaal succes hebt losgekoppeld van de lintkabel van het moederbord .
6

Verwijder de Phillips - kop schroeven waarmee de polssteun aan de bovenste behuizing monteren . Het aantal schroeven kan variëren van laptop model tot model laptop . Til de polssteun weg van de bovenste behuizing monteren . Kantel de polssteun totdat u gemakkelijk toegang tot het trackpad lint connector . Sommige laptop modellen vereisen dat u eerst LCD scherm te verwijderen . Als dat het geval is , koppelt u de video -kabel van het moederbord , verwijder de Phillips - kop schroeven waarmee de LCD scharnieren aan de laptop en til het LCD -scherm uit de laptop basis .
7

Koppel de trackpad kabels van het moederbord connector , en verwijder vervolgens de polssteun van de laptop en opzij leggen .
8

Installeer de nieuwe polssteun door het herhalen van deze procedure in omgekeerde volgorde .
< br >

Previous: Next:
  laptops
·Hoe Laptop Li -ion accu's Trea…
·Hoe kan ik een laptop Moederbo…
·Hoe te openen een Sony PCG - F…
·Hoe kan ik Problemen met een 3…
·HP ze4210 Specs 
·Hoe te Overclock een Asus Eee 
·Hoe maak je een laptop van Scr…
·Laptop Requirements for Engine…
·Wat te letten bij het aanschaf…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Veel elektronische items vandaag gebruik…
·Specs en gewicht van de Latitude D610 
·Hoe Laptop Memory Verwijder 
·Hoe maak je een draadloze router Card in…
·Definitie van Backlit 
·Over Toetsenborden 
·Hoe te toetsen vervangen op de Dell Lati…
·Hoe maak je een Canon imageRUNNER IR 850…
·Welke grafische kaart doet een DM4 Have …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com