Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe kan ik een dvd- rom te verwijderen van Toshiba A300
DVD - Rom -stations zijn kwetsbare onderdelen in uw laptop . Bijgevolg is de aandrijving is vaak een van de onderdelen die nodig hebben tijdens de levensduur van je laptop te vervangen . Als u eigenaar bent van een Toshiba A300 laptop en uw dvd - rom moet worden vervangen of opgewaardeerd , zou u het naar een laptop reparatie specialist , maar kunt u de DVD - Rom vervangen in uw A300 met behulp van slechts een paar tools . Ook de niet - technisch onderlegde moet kunnen om deze taak te voltooien . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
elektrostatische ontlading strap
Toon Meer Aanwijzingen
1

Draai de laptop om en zoek de batterij aan de achterzijde van de laptop basis . Schuif de vergrendeling schakelaar in de ontgrendelde stand en trek de batterij uit de laptop . Ontkoppel de voedingskabel en eventuele andere randapparatuur aangesloten op uw A300 . Kopen van 2

Leg de laptop beneden op een bureau en bevestig een elektrostatische ontlading ( ESD ) riem om uw pols . Sluit het andere uiteinde aan een metalen voorwerp . Werk niet op tapijt het risico van statische elektriciteit beschadiging computer worden uitgevoerd . Om dezelfde reden , dragen de ESD bandje te allen tijde bij het werken op uw A300 .
3

Zoek het geheugen en verwijder de enkele schroef vast te houden op zijn plaats . Het geheugen deksel bevindt zich aan de onderkant van uw A300 , in het midden van de laptop basis . Om de DVD - Rom op de A300 te verwijderen moet u eerst het kapje terug en modules .
4

Verwijder de geheugenmodules . Gebruik twee vingers te spreiden de vergrendelingen aan de zijkanten van de modules . Dit zal ertoe leiden dat de module aan pop-up . Pak de module aan de randen en schuif deze uit . Herhaal dit proces voor de tweede module .
5

Verwijder de DVD - Rom schroef . Gewoon aan de zijkant van het gat voor het geheugen schroef is een schroef bevestigen van de DVD - Rom naar laptop basis . Verwijder het met een kruiskopschroevendraaier .
6

Gebruik je schroevendraaier om de DVD - Rom duwen van de laptop . Plaats de schroevendraaier op de de achterkant van de DVD - Rom , vlak bij de geheugenslots . Duw de DVD - Rom uit en weg van de laptop basis . Zodra het is een beetje uit , pak het en schuif deze recht naar buiten .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe maak je een Vostro 1500 LC…
·Hoe te openen een Toshiba Sate…
·HP 6910p Technische specificat…
·Hoe de CMOS resetten op een HP…
·Hoe verwijder ik de cover van …
·Hoe kan ik de Tone Controls te…
·Over de gebruikte IBM Laptops 
·Soorten Docking Stations 
·Hoe kan ik een Acer laptop mic…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·De HP PSC1300 : Scannen 
·Hoe te Altec Lansing luidsprekers aanslu…
·8800 GTS Vs . 8800 GT 
·Hoe maak je een iPad App verdienen met g…
·Hoe maak je een Epson Reset SX - 105 
·Hoe maak je een PC Glow Zorg 
·Hoe je RAM Verhoog & Verminder CPU Usage…
·How to Set Up Sneltoetsen op een Dell La…
·Hoe maak je een Brother DCP 110C install…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com