Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe kan ik een laptop te financieren zonder Credit
U hebt een moeilijke tijd het kopen van een big - ticket item , zoals een laptop als je geen creditcard hebt , omdat je niet in aanmerking voor traditionele financiering . Je moet alternatieven te vinden als je niet wilt wachten tot je sparen genoeg geld om de laptop kopen die volledig . Karen Aho van MSNMoney.com legt uit dat je een laptop kunt krijgen van een huur - naar - eigen winkel omdat het niet controleren van uw krediet. U betaalt voor een tot twee jaar , en dan is de laptop is van jou . Als je mist uw betalingen , wordt het weggenomen . Instructies
1

Zoek zo veel huur - to-own -centra in uw omgeving mogelijk te maken . Laptop prijzen zijn hoger bij verhuur centra dan elektronicawinkels. Een National Consumer Law Center ( NCLC ) vond dat de huur - naar - eigen prijzen kunnen twee tot drie keer de kosten van een reguliere winkel . U mag in staat zijn om wat geld te besparen als je vergelijking winkel tussen de verschillende plaatsen . Kopen van 2

vergelijken laptop prijzen en betalingsvoorwaarden bij elk van de huur - naar - eigen winkels en bepalen welke winkel is het aanbieden van de beste deal . De NCLC adviseert dat sommige huur - naar - eigen winkels bieden gebruikte laptops die werden geretourneerd door klanten die de betalingen niet kon maken , dus vraag of de prijzen zijn voor nieuwe of gebruikte modellen . Heeft de verkoper de lijst van de software die bij de computer . Sommige komen met eenvoudige programma's zoals tekstverwerking software , anderen hebben slechts een besturingssysteem .
3

Koop uw laptop van de huur - naar - eigen winkel , dat is het aanbieden van de beste deal . Lees de overeenkomst zorgvuldig om te zien hoe vaak je moet betalen , omdat sommige winkels vereisen maandelijkse betalingen , terwijl anderen vereisen dat u iedere week betalen . Merk op hoe lang het contract loopt , wanneer het item zal jou en terugneming termen worden als je een betaling overslaan . Sommige winkels laten u het item ophalen en geven u krediet voor uw verleden betalingen als je inhalen . Anderen zullen het item en uw geld als je eenmaal standaard te houden .

Betaal 4 voor uw laptop op tijd elke week of maand . Rent - to-own winkels kunnen merchandise aan mensen met geen krediet te huren omdat ze het recht hebben om het terug te nemen als zij een betaling . Dit minimaliseert het risico , maar het betekent dat je moet betalen altijd onmiddellijk , zodat je niet verliest uw laptop . U zult ook verliest al het geld dat u eerder betaalde als de laptop is teruggenomen .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe kan ik een Dell Latitude l…
·Hoe maak je een Backlight Inve…
·De HP Pavilion laptop Power we…
·Thinkpad X20 Specs 
·Hoe kan ik een Sony VAIO lapto…
·Mijn Gateway ID58 laptop geen …
·Hoe de CMOS-batterij vervangen…
·Dell Precision Workstation 370…
·De beste manier om een laptop …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik mijn documenten verplaatsen n…
·Verschil tussen Jump Drives & Flash Driv…
·Hoe kan ik een HP 4200 Install All - In …
·Hoe E-mail Attachments , foto's , enz. t…
·Over stappenmotoren 
·Hoe om bestanden te verplaatsen van een …
·Hoe maak je een USB gebruiken om SATA-ka…
·Hoe je het eurosymbool gebruiken op mijn…
·Hoe maak je een laptop computer Haak een…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com