Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe de Presario 2200 Demonteer
Gewoon omdat uw Compaq Presario 2200 laptop is evenals het werken moet het betekent niet dat je nodig hebt om geld te besteden aan een reparatie service om het te repareren . Door te leren hoe je de laptop zelf te demonteren , kunt u eenvoudige reparaties te maken en vervang alle benodigde onderdelen op uw eigen. Terwijl het nemen van elkaar uw Compaq kan overweldigend lijken , als je methodisch te werk gaan en volg deze gids vindt u het hebt gedemonteerd in een mum van tijd . Wat je nodig hebt
Flathead en kruiskopschroevendraaiers
Elektrostatisch polsbandje
Antistatische zakken
Toon Meer Aanwijzingen
1

Koppel de stroomkabel en alle externe apparaten u hebt aangesloten op uw Presario . Leg de laptop beneden op een tafel met de voorkant naar u toe . Zoek de batterij aan de linkerkant van de laptop . Verwijder de batterij door te schuiven en vasthouden van de ontgrendeling naar de achterkant van de laptop . Houd de ontgrendeling en schuif de batterij uit het compartiment . Kopen van 2

Verwijder de harde schijf . Zich de harde schijf in de voorkant van de laptop . Gebruik een platte schroevendraaier te wrikken uit de rubberen bestrijkt meer dan de harde schijf schroeven . Verwijder de schroeven en schuif de vaste schijf uit de baai .
3

Verwijder het RAM-modules . Het RAM is gelegen in het midden van de laptop . Draai de twee schroeven op het deksel en til het op en af van de laptop basis . Gebruik je vingers om de klemmetjes verspreid over de zijkanten van de RAM- sticks . Dit zal ertoe leiden dat de RAM- sticks om pop-up . Grijp hen door de zijkanten en schuif ze uit het stopcontact .
4

Verwijder de mini - PCI-kaart . De mini - PCI-kaart bevindt zich aan de linkerkant van de laptop , in de buurt van de vaste-schijfruimte . Draai de schroeven van het deksel en til deze van de laptop basis . Koppel de twee antenne- stieren die loopt van het moederbord naar de kaart . Schuift u de hendels aan de zijkanten van de kaart schuif deze uit het stopcontact .
5

Verwijder de twee schroeven aan de achterkant van het toetsenbord houdt het toetsenbord op zijn plaats . Draai de laptop om en open het . De afdekking van het toetsenbord is gelegen langs de bovenkant van het toetsenbord . Schuif de platte schroevendraaier tussen de toets " F3 " en de afdekking van het toetsenbord . Voorzichtig los te wrikken van de afdekking van het toetsenbord . Doe hetzelfde bij de " F8 ", " F11 " en "Home keys" . Verwijder het deksel .
6

Verwijder de vier schroeven waarmee het toetsenbord op zijn plaats . Draai het toetsenbord om zodat het gezicht naar beneden op de polssteun van uw laptop . Koppel het toetsenbord los van het moederbord en verwijder het toetsenbord .
7

Koppel de kabels van de telefooncentrale , boven het toetsenbord . Verwijder de twee schroeven waarmee het schakelbord op zijn plaats . Til de rechterzijde van het bord totdat verbreekt het moederbord . Verwijder de telefooncentrale .
8

Verwijder de vier schroeven waarmee de luidsprekers op hun plaats . Til de luidsprekers recht omhoog om ze te verwijderen uit de laptop basis .
9

Zoek de optische drive aan de rechterkant van de laptop . Verwijder de twee schroeven waarmee het op zijn plaats . Duw op de achterkant van de drive om het glijden van de voet en verwijder deze .
10

Verwijder de twee schroeven waarmee de draadloze antenne planken op hun plaats . De planken liggen naast de scharnieren van het beeldscherm . Koppel het beeldscherm los van het moederbord en verwijder de zes schroeven waarmee het beeldscherm naar de basis . Draai de laptop om en verwijder de twee schroeven terug ook. Schuif het display paneel recht omhoog om deze te verwijderen .
11

Draai de laptop om en verwijder de rubberen beschermingen die de vier schroeven aan de voorkant van de laptop basis . Verwijder alle schroeven van de onderkant van de laptop . Draai de laptop terug om en verwijder de vier overgebleven schroeven van de bovenste kap op zijn plaats . Koppel de touchpad los van het moederbord en til de bovenklep af van de laptop basis .
12

Koppel de ventilator los van het moederbord en verwijder de schroeven van de koelunit op zijn plaats . Til de koelunit recht omhoog om deze te verwijderen en onthullen de processor .
13

Draai de processor borgschroef linksom tot deze klikt . Pak de processor door de randen en til deze recht omhoog om deze te verwijderen .
14

Zoek de knop voor draadloze bord langs de achterkant van de laptop basis . Koppel de kabel los van het moederbord , verwijder de twee schroeven die het op zijn plaats en verwijder het bord . Volg dezelfde procedure om het diskettestation te verwijderen . Verwijder de twee schroeven waarmee het diskettestation op zijn plaats en verwijder het deksel .
15

Verwijder de schroeven waarmee het moederbord op zijn plaats . Til het moederbord omhoog aan de achterkant op en schuif deze uit de laptop basis .

Previous: Next:
  laptops
·De Acer laptop toetsenbord is …
·Hoe kan ik een Toshiba Laptop …
·DIY Plannen voor een laptop 
·Hoe maak je een Lenovo T61 SD …
·Technische specificaties van d…
·Hoe maak je Zet een webcam op …
·Specificaties van een Fujitsu …
·Hoe te installeren van een GPS…
·Specificaties van een Compaq M…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Novatel 2352 Unlock 
·Magnetische stroken bevinden zich aan de…
·AB Switch Install Instructions 
·HP Carriage Belt Reparaties 
·Saitek Switch Panel Problemen 
·Wat is PictBridge -poort? 
·Hoe om programma's installeren op een SD…
·Hoe maak je een interne harde schijf ini…
·Hoe te streamen naar iPad 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com