Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe maak je een Laptop Power Adapter Test
Laptops zijn ofwel gevoed door hun batterijen of door het aansluiten op een adapter en de stekker van de adapter in het stopcontact . Bij gebruik van een adapter , wordt de adapter voeding van de laptop en opladen van de batterij tegelijk . Laptop power adapters , ook wel " AC -adapters , " zijn meestal kleine doosjes met twee koorden die uit hen, ene uiteinde wordt aangesloten op de laptop , en het andere uiteinde wordt aangesloten op een stopcontact op een muur of een stekkerdoos . U kunt de adapter om te zien of het opwekken van stroom voor de laptop te testen . Instructies
1

Steek de adapter in het stopcontact of stekkerdoos . Bij gebruik van een stekkerdoos , zorg ervoor dat de strip zich aan . De meeste laptop power adapters hebben een kleine LED-licht , het licht gaat aan wanneer de stroom wordt overgebracht uit het stopcontact om de adapter . Als het lampje brandt , is de kans groot dat je voldoende vermogen om uw laptop te leveren .

Wiggle 2 het netsnoer als de LED licht niet in eerste instantie te verlichten . Als het lampje gaat aan en uit wanneer u het wiebelen , zou je een losse kabel hebben in de adapter , of de uitlaat kan defect zijn.
3

Steek de adapter in een ander stopcontact , bij voorkeur een ander circuit in een andere kamer, als het LED-licht voor het eerst niet branden . Als het brandt uit de tweede uitlaat , de eerste outlet ofwel niet werken of andere apparaten werden met behulp van te veel macht op de eerste circuit .
4

Sluit het andere uiteinde van de adapter aan op de laptop en zet de laptop aan . Wanneer de computer wordt opgestart , moet u een indicatie van hoe de laptop wordt aangedreven in de rechter - bovenhoek zien . Als u een batterij icoon , dan is de laptop wordt aangedreven door de batterij , niet de adapter . Zorg ervoor dat beide uiteinden van de adapter worden aangesloten. Als ze zijn , en als de LED- lampje op de adapter brandt , dan heb je waarschijnlijk een defecte kabel die niet goed is aangesloten op de computer . Als je een stekker en de adapter icoon , dan is de laptop met succes wordt gevoed door de adapter . Als het LED-lampje op de adapter niet brandt , dan is de lamp uit is, maar de adapter werkt nog steeds .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe kan ik een Acer Bluetooth …
·Specs van de Toshiba Satellite…
·Wazig Screen Met Enkele Visual…
·Hoe te herinstalleren Software…
·Hoe u uw HP Pavilion n5210 Lap…
·ThinkPad Lenovo T60 Specificat…
·Hoe kan ik op een laptop Decal…
·Hoe te LCD's MacBook met schro…
·Hoe te Turn on Presentatie Mod…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe je PCI-kaarten Overclock 
·Elke PC computer maakt gebruik van een B…
·Kun je een DVD Vanaf HDMI -ingang ? 
·Hoe maak je een Mac harde schijf om gege…
·Hoe kan ik een HP C8766 printcartridge 
·Hoe te Recharge Toner 
·Hoe te Shift en Space Bar Keys Vervang 
·Ik kan niet afspelen van een DVD schijf …
·Een partitie tabel voor uw Windows- comp…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com