Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe je foto's uploaden naar Laptops
Digitale fotografie kunt u honderden foto's te nemen en te houden alleen de beste , maar die adembenemende landschappen zal geen indruk op je vrienden als ze nog in de camera . Bewegende foto's van de camera naar een laptop geeft u de mogelijkheid om te bewerken, afdrukken en delen foto's . De ruimte die u vrij op uw camera kaart geeft u een kans meer foto's , probeer nieuwe technieken en het verbeteren van je vaardigheden . Als uw laptop niet over een ingebouwde kaartslot , zal u een kaartlezer en USB-kabel nodig . Instructies
Automatic Transfer
1

Steek de geheugenkaart van de camera in de kaartsleuf op uw laptop , of plaats de kaart in een kaartlezer en sluit de lezer in een USB -poort op uw laptop met een USB -kabel . kopen van 2

Let op uw scherm voor een pop - up venster genaamd " Automatisch afspelen " te verschijnen . Klik op de optie om foto's te importeren .
3

Typ een label te worden toegevoegd aan alle foto's als ze gerelateerd zijn . Laat het veld leeg als je niet wilt dat de foto's taggen . Klik op " Opties " in de linkerbenedenhoek van het venster als u wilt de doelmap of de mapnaam voor deze groep van foto's wijzigen . Een nieuw venster wordt geopend .
4

Klik op " Bladeren " om een doelmap voor om uw foto te selecteren . Klik op de pijl rechts van de "Folder Name " om het formaat van de mapnaam voor uw foto te selecteren . Selecteer " OK " om dit venster te sluiten .
5

Klik op " Importeren " om de overdracht van foto's naar uw laptop te beginnen . Zodra de overdracht begint , klikt u op het vakje naast " Erase na importeren " als u de foto's van de geheugenkaart na de overdracht is voltooid gewist . U kunt ook de geheugenkaart te wissen nadat u zet het terug in de camera .
Manual Transfer
6

Plaats de geheugenkaart van de camera in de kaartsleuf op uw laptop , of plaatst u de kaart in een kaartlezer en sluit de lezer in een USB -poort op uw laptop met een USB-kabel . Klik op de knop " Start" in de linkerbenedenhoek van het scherm .
7

Klik op "Computer " in de rechterkolom en dubbelklik op het station voor de kaart of reader , die kan de naam van de fabrikant van de kaart weer te geven . Als een map wordt weergegeven , dubbelklikt u op de map om individuele foto's te zien .
8

Klik met de rechtermuisknop op een foto en kies ' Kopiëren ' om alleen die foto wilt kopiëren . Ga naar de map op uw laptop waar u de foto wilt zetten . Klik met de rechtermuisknop op de map en selecteer " Plakken " om de foto te kopiëren naar die map .

Copy 9 een groep foto's door te klikken op de eerste foto in de groep en vervolgens houden van de " Shift " toets ingedrukt terwijl u op de laatste foto in de groep klikt . Klik met de rechtermuisknop en kies 'Kopiëren'. Ga naar de doelmap , klik met de rechtermuisknop en kies ' Plakken'.
10

Haal beelden van de kaart definitief met de optie "Move" . Selecteer een groep foto's die u wilt permanent overdragen en vervolgens met de rechtermuisknop op en houd de knop ingedrukt . Sleep de bestanden naar de gewenste map op de laptop . Laat de muisknop los en selecteer " Hier Verplaatsen " om de overdracht af te ronden .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe kan ik een Gateway laptop …
·Hoe om tv te kijken op mijn Ma…
·Hoe de CMOS- batterij testen 
·De beste kleine Gaming Laptops…
·Hoe om te weten welke laptop i…
·Kan ik Memory Toevoegen aan mi…
·Desktop & Laptop Verschillen 
·Hoe kan ik een Bluetooth- verb…
·Hoe je de dvd -speler vervange…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een AT & T U-Verse Computer …
·Hoe je HP Laserjet 4 Plus Met behulp van…
·Wat zijn de voordelen van een SMART Boar…
·Hoe kan ik een document scannen in een P…
·Hoe maak je een gateway CMOS-batterij Ve…
·Hoe te Overclock een Pentium 4 CPU 2.266…
·Hoe je Hart Beelden maken met Computer S…
·Hoe je Call of Duty 4 Speel op de ATI Ra…
·Hoe Set Up Non Raid Sata HD 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com