Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Het upgraden van een Acer Aspire 6930
Niet alle laptop onderdelen zijn gemakkelijk te upgraden , maar het geheugen en de harde schijf upgrades vereisen over het algemeen de minste hoeveelheid werk . Op de Acer Aspire 6930 , zijn beide geheugenmodules gemakkelijk toegankelijk via een achterpaneel , en er is een tweede harde schijf bay beschikbaar onder ander achterpaneel . Geheugen upgrades kunnen worden ingediend tot 4 gigabyte , met twee 2 GB geheugenmodules , indien mogelijk . De tweede drive bay zal een Serial Advanced Technology Attachment harde schijf te nemen . Wat je nodig hebt
Kleine Philips - schroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
Upgrading RAM
1

Koppel de laptop van haar power adapter en de batterij te verwijderen. Draai de laptop om zodat de onderkant naar u toe . Verwijder alle schroeven van de grotere , linker zijpaneel. Leven het deksel eraf en zet het opzij . Kopen van 2

Zoek de geheugenmodules in de linker bovenhoek van de onderkant van de laptop , die nu worden blootgesteld . Trek de clips van het geheugen voorzichtig , til op de eerste module en trek het uit . Doe hetzelfde voor de tweede geheugenmodule , zich onder de eerste .
3

Pak een van je nieuwe geheugenmodules en duw deze voorzichtig in de onderste geheugensleuf , montage moet in alle de weg . Duw totdat de klemmen vastklikken. Als u een tweede geheugenmodule te installeren , herhaalt u deze stap met de tweede geheugen socket .
4

Vervang de laptop achterklep en veilig te schroeven . Zet de laptop en duw de set - up toets voordat Windows wordt geladen . Wanneer de computer opstart in Basic Input /Output System ( BIOS ) , controleert u de hoeveelheid geheugen in de instellingen vermeld . Als het geheugen overeenkomt met wat je net hebt geïnstalleerd , de installatie succesvol was .
Upgrade Hard Drive
5

Koppel uw laptop en de batterij te verwijderen . Flip de laptop om en verwijder schroeven uit de tweede harde schijf toegang plaat , aan de onderkant rechterhoek aan de onderzijde van de laptop . Verwijder de twee schroeven waarmee de harde schijf caddy , gelegen aan weerszijden van het station . Til het lipje op de harde schijf caddy en trek je naar de harde schijf te verwijderen .
6

Verwijder de vier schroeven van de vaste schijf caddy als een omvormer al is aangesloten op het. Til de caddy omhoog en van de harde schijf . Het gezicht van de nieuwe harde schijf circuit kant naar boven , plaats de caddy overheen en zet hem met vier schroeven .
7

Vervang de harde schijf caddy in de baai en duw voorzichtig naar beneden . Zet de caddy door vervanging van de schroef aan beide zijden . Plaats de klep over de top en vervang de schroeven . Zet de laptop en raakte de start - up -toets voordat Windows wordt geladen . In het BIOS , controleer dan of de instellingen weergegeven met uw nieuwe harde schijf .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe maak je een nieuwe harde s…
·Hoe vertel ik wat Model Mijn I…
·Instructies voor het vervangen…
·Hoe je draadloze kaart install…
·Hoe te Rate Laptop Computers 
·Hoe kan ik een Macbook laptop …
·De locaties van de harde schij…
·Intel mobiele processor presta…
·Hoe de trackpad uitschakelen o…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Xps 600 Specs 
·Wat is een functietoets voor WiFi op de …
·Hoe te LRF converteren naar Kindle 
·Koppel specificaties op een RVS 6-32 Scr…
·Hoe de inktniveau resetten in een DeskJe…
·Hoe kan ik gebruiken draagbare harde sch…
·Hoe te openen de VAIO PCG - K47 Case 
·Compaq 5333 Specificaties 
·Hoe maak je een USB 2.0- poort kaart geï…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com