Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Wat zijn de verschillen in de HP Laptop Series ?
HP heeft een breed scala van laptops om uit te kiezen , en ze zijn allemaal relatief goedkoop voor een computer die u kunt uitvoeren met je zowat overal . Al deze laptops hebben fundamentele verschillen , variërend van maat naar mogelijkheden om de vraag of ze zijn bedoeld om te worden gebruikt in uw huis of uw kantoor . HP Laptops

Laptops
ontworpen voor de mensen thuis die zijn gemaakt door HP hebben een stijlvol aan hen , en zijn bedoeld om te worden gebruikt voor entertainment en creatieve activiteiten . Sommige van deze laptops zijn erg standaard en bedoeld voor dagelijks computergebruik , met 14 - tot - 17 - inch schermen , en ze hebben alle essentiële functies van een standaard computer . Kleinere , ultra - draagbare modellen van HP laptops zijn slechts 12 tot 14 centimeter in grootte van het scherm en zijn ook lichter , waardoor u te blijven op de gaan en niet naar beneden door uw laptop worden afgewogen . High-performance en Envy -modellen laat HP gebruikers de ultieme laptop entertainment- ervaring , met een Blu -ray-spelers , schermen tot 18 inch en het leven van bijna 20 uur batterij .
HP Business laptops
< br

Zakelijke notebooks > ontworpen door HP zijn zeer specifiek voor het werkstation programma's die kunnen worden uitgevoerd door middel van hen. Al deze laptops hebben mobiele breedband , maar variëren in gewicht . De zwaarste , op ongeveer vijf pond, en meest krachtige is de HP Elitebook Mobile workstation , die professionele grafische displays en ISV-certificeringen heeft . De EliteBook Notebook PC weegt slechts onder vier pond en is ook zeer rijke functie , biedt hoge prestaties voor degenen die werkzaam zijn in een robuuste IT-omgeving . HP ProBook Notebook PC is de goedkoopste en meest standaard business -pc op de HP markt , maar het heeft nog steeds high - definition schermen en audio .
Mini Laptops

Soms is het niet noodzakelijk om alle volume en gewicht van een standaard PC , daarom HP biedt verschillende mini laptops . Deze laptops kunnen mensen toegang tot een kleinere , secundaire computer die ze zich comfortabel kunnen voelen uitvoeren met hen overal waar ze komen hebben . Zelfs deze kleine computers zijn zeer krachtig , met een 160 GB harde schijf en een ingebouwde draadloze kaarten . Levensduur van de batterij varieert van ongeveer vijf tot acht uur voordat deze mini-laptops moeten aangesloten weer in . Deze modellen variëren in prijs , met de duurste zijn over de kosten van de goedkoopste full - sized HP laptop .

Previous: Next:
  laptops
·Wat als ik Cracked het scherm …
·Hoe maak je een laptop compute…
·Hoe kan ik een Dell Inspiron s…
·Het automatisch laden van de t…
·Hoe je slechte sectoren corrig…
·Sony laptops met ingebouwde ca…
·Het Gateway M - 6866 Laptop Mi…
·How to Get A Laptop Computer G…
·Hoe je CVS Anti - Glare Filter…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een USB-camera plaats van iS…
·AM2 compatibel Processor 
·Hoe maak je verbinding een Acer Aspire O…
·Hoe te Camera Video Stuur naar een draad…
·Hoe vindt mijn VGA-kaart Chipset 
·Hoe naar Totally Reset een HP Pavilion D…
·Hoe Memory vervangen in een Toshiba Sate…
·Hoe maak je een 4 pin AUX aansluiting op…
·Hoe te verbinden IDE HD naar SATA 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com