Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe een HP Laptop DV6000 Demonteer
Het nemen van elkaar uw HP Pavilion dv6000 maakt het makkelijk voor u om uw laptop te upgraden of maak hardware reparaties . In staat zijn om uw HP Pavilion dv6000 laptop uit elkaar te halen en doe een paar belangrijke taken op uw eigen zal voorkomen dat u naar de laptop mee te nemen naar een computer reparatie winkel , een stap die vaak zet je computer uit commissie voor meerdere dagen en kost een veel geld . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Sluit uw HP Pavilion dv6000 laptop uit en koppel alle apparaten aangesloten op uw HP laptop . Draai de laptop ondersteboven . Kopen van 2

Duw de accu - lock vergrendeling , gelegen in de rechterbenedenhoek van uw laptop , om het recht om de batterij los te maken van de laptop . Verwijder de batterij .
3

Verwijder de drie schroeven aan de onderkant van het batterijcompartiment met behulp van een kruiskopschroevendraaier om de afdekking van het toetsenbord los te maken . Verwijder vervolgens de twee schroeven aan de linker helft van het batterijcompartiment om het toetsenbord los te maken .
4

Verwijder de schroef een centimeter boven het midden van het batterijcompartiment aan de cd /dvd - rom vrijgeven rijden gelegen langs de rechteronderhoek rand van de laptop .
5

Steek een paperclip in het kleine gaatje aan de linkerkant van de eject -knop , waardoor de rit uit te steken een beetje . Verwijder de CD /DVD-ROM drive .
6

Draai uw laptop , zodat de kant die opent het dichtst bij je .
7

Verwijder de twee schroeven aan de rechterkant van de harde schijf cover, gelegen in de rechterbenedenhoek van de laptop . Verwijder het deksel .
8

Pak het lipje aan de rechterkant van de harde schijf en trek de harde schijf naar de rechterrand van de harde -schijfruimte om het los te koppelen van de laptop , til en verwijder de vaste schijf .
9

Verwijder de twee schroeven in de bovenste hoeken van de geheugenmodule los , gelegen aan de linkerkant van de harde -schijfruimte . Verwijder vervolgens het deksel .
10

Duw de klemmetjes aan de korte zijden van de geheugenmodule weg van de module , waardoor de module naar boven te trekken . Trek de module voorzichtig uit de sleuf .
11

Verwijder de schroef in de linkerbovenhoek binnen de geheugenmodule , dan is de schroef net buiten de rechterbovenhoek van de geheugenmodule los te maken het toetsenbord .
12

Zet de laptop op de kop en plaats het zodanig dat de kant die opent is het dichtst bij u , dan is de monitor te openen en duw het terug zo ver mogelijk .
< br > 13

Til en verwijder de afdekking van het toetsenbord achter de laatste rij toetsen .
14

Til het achterste gedeelte van het toetsenbord en plaats het toetsenbord zijde naar beneden in de voorkant van de muis touchpad .
15

Druk de zwarte plastic stukken op elke zijde van de connector de basis waar de lintkabel uitstrekt vanaf het toetsenbord aangesloten op de laptop de lintkabel los . Trek de lintkabel voorzichtig uit de laptop , verwijder dan het toetsenbord .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe om het toetsenbord schoon …
·Hoe kan ik een laptop PC in ee…
·Hoe maak je een Losse Key Cap …
·Hoe kan ik een Eee PC Upgrade …
·Hoe de Screen verwijderen van …
·Hoe te Overclock een Compaq Ar…
·Hoe je naar Instellingen voor …
·Wat zijn de voordelen van het …
·Hoe schoon een Trackpad 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Averatec Notebook Problemen 
·Hoe te bespoedigen een computer met een …
·Hoe kan ik als vervanging van de RAID-co…
·Hoe USB Q-Connector Draden Verbinding ma…
·Hoe maak je een lijst met geïnstalleerd…
·Gateway G6 400C Moederbord Specs 
·Hoe te Ink inktcartridge reinigen voor e…
·Hoe kan ik een Dell P730W Printer Proble…
·Problemen met een MP190 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com