Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe de koelventilator van een Toshiba- pc herstellen
Toshiba laptops bevatten een ingebouwd koelsysteem . Het koelsysteem bestaat uit een ventilator en koellichaam . De primaire functie van het koelsysteem van de laptop processor voorkomen oververhitting . Als de koelventilator stopt met werken , zal de processor oververhit raken , wat ernstige schade aan het moederbord kan veroorzaken . Tot het repareren van een Toshiba laptop koelventilator , het reinigen van de ventilator en smeer de ventilatormotor . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
platte schroevendraaier
Anti - statische polsband
Toon Meer Aanwijzingen
De ventilator verwijderen
1

Schakel de laptop . Koppel de stroomkabel en alle externe apparaten . Sluit het beeldscherm . Plaats de laptop naar beneden met de voorkant naar u toe . Verwijder de batterij uit het compartiment. Kopen van 2

Verwijder alle hardware-apparaten toegankelijk vanaf onderkant van de laptop . Verwijder alle resterende schroeven van de onderkant behuizing .

Plaats 3 de laptop open . Open het beeldscherm zo ver mogelijk . Gebruik een platte schroevendraaier om de afdekking van het toetsenbord , dat is een plastic strip boven het toetsenbord de bovenste rij toetsen te verwijderen .
4

Verwijder de Phillips - schroeven bevestigen toetsenbord van de laptop op zijn plaats . Til het toetsenbord en plaats het gezicht naar beneden op het oppervlak van de laptop . Koppel de grote lintkabel uitstrekt van het toetsenbord op het moederbord . Verwijder het toetsenbord van de laptop .
5

Koppel alle kabels die zich uitstrekken van de laptop top , plastic cover op het moederbord . Verwijder alle resterende Phillips - kop schroeven bevestigen van de bovenklep naar de basis van de laptop .
6

Steek een kleine platte schroevendraaier of een plectrum in de plooi langs de buitenrand van de bovenklep . Beginnen om het deksel los te wrikken uit de laptop . Werk je een weg rond de omtrek van de laptop totdat de bovenklep volledig ontkoppeld is van de basis van de laptop . Verwijder de bovenkap .
7

Verwijder de Phillips - kop schroeven waarmee de ventilator aan de rechter -of linkerhoek van het moederbord . Ontkoppel kabel van de ventilator van het moederbord . Verwijder de ventilator uit de laptop .
Schoonmaken en oliën van de Fan
8

Gebruik een schone papieren handdoek of washandje om de zichtbare stof en vuil veeg uit de ventilator . Gebruik een blikje van samengeperste lucht uit te blazen van de resterende stof en vuil uit tussen bladen van de ventilator .
9

Plaats de ventilator met de bovenkant naar boven. Verwijder het etiket sticker , indien aanwezig . Gebruik een platte schroevendraaier om de rubberen plug los te wrikken uit bovenzijde van de ventilator . Deze actie zal een gat te onthullen in het midden van de ventilator die u toegang geeft tot de lagers van de ventilator motor .

Plaats 10 een daling van lichtgewicht mechanische olie in het gat onthuld door de rubberen dop . Herhaal de verwijderingsprocedure ventilator in omgekeerde aan de koelventilator opnieuw in de laptop .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe je S - Video Gebruik Met e…
·Hoe te Helderheid verlagen op …
·DIY Inverter Repair 
·Hoe speel je een DVD op een HP…
·Hoe kan ik een laptop te houde…
·Sony PCG - 7L1L probleemoploss…
·Hoe te verbinden van een lapto…
·De verschillen tussen een Dell…
·Hoe maak je een Hewlett - Pack…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Tools om Computer Hardware Test 
·Hoe te vertellen wat Geluidskaart Uw Onb…
·Hoe maak je een 1GB Memorex Travel Flash…
·De specificaties van Intel Chip Sets 
·Laptop Accu Verschillen 
·Hoe Memory op een Toshiba Laptop Verhoog…
·Saitek Switch Panel Problemen 
·Problemen met een AGP grafische kaart 
·Hoe je PC Overclock RAM 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com