Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Instructies voor de HP Pavilion N5195
De HP Pavilion N5195 is een populaire notebook - stijl personal computer gemaakt door Hewlett - Packard . Eenvoudig en compact , het is een populaire keuze onder de reizigers die willen om verbonden te blijven in het buitenland . Zijn grootte is zijn vermogen niet in gevaar - het kan grote programma's uitvoeren en verwerken meerdere processen . Het fysieke ontwerp en de interface is gestroomlijnd en eenvoudig te gebruiken , zelfs voor de beginnende notebook gebruiker . Met een beetje hulp van de gids van de HP gebruiker, zult u uw Pavilion N5195 up and running zijn in een mum van tijd . Instructies
1

Plaats de accu door het draaien van de notebook naar beneden , het openschuiven van de kleine hendel op de batterij cover, en het plaatsen van de batterij in de baai .

Charge 2 de batterij op door de bijgeleverde adapter op de achterkant van de notebook . Steek het andere uiteinde van de adapter in een stopcontact .
3

Verbind uw notebook met het internet ( via de 56k inbelverbinding ) door de stekker van het ene uiteinde van een telefoonlijn in de computer modem aansluiting. Steek het andere uiteinde in een wand- telefoonaansluiting.

Schakel de notebook door op de blauwe knop boven het toetsenbord 4 . Windows ME is vooraf geïnstalleerd op de N5195 , dus het is niet nodig om een besturingssysteem te installeren . Een handige interface zal u door het registratieproces .
5

Pas het volume van de notebook door op de toets " Fn " en zowel de " Up" pijl toets om het volume of de "Down" pijl verhogen toets om het volume te verlagen . Het geluid dempen door op de " Fn " en toetsen " F6 " samen . Naar standby-stand op " Fn + F3 , " voer en Hibernate voeren of Slaap -modus op " Fn + F5 . "
6

Gebruik de touchpad door uw vinger over het te slepen in de richting waarin u wil de muisaanwijzer te verplaatsen . Om een geselecteerde toepassing wilt openen , dubbelklikt u op de linker knop . Om een optie in een menu te selecteren , klikt u eenmaal op de linkerknop . Als u een snelkoppeling wilt maken, klikt en sleept u een programma-icoon naar een geselecteerde bestemming .
7

Sluit de notebookcomputer af door op de "Windows" -logo -toets op het toetsenbord, dat het menu Start van Windows wordt geopend . Selecteer " Afsluiten " in het menu Start . Sluit het beeldscherm .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe om te gaan op het internet…
·Thinkpad X200s Specificaties 
·Top Gaming Notebooks 
·Hoe maak je een USB Sound in a…
·Hoe maak je een schijf te verv…
·Hoe te Bluetooth downloaden vo…
·Tecra M9 Specificaties 
·Lenovo T400 Specs 
·Wat maakt een goede laptop ? 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
  Hardware Articles
·Hoe te Printed Circuit Boards Test 
·Hoe te wijzigen BIOS voor Vista Password…
·Hoe maak je een My Book externe harde sc…
·Gateway Profile 4 Specificaties 
·Hoe maak je een SanDisk USB Flash Drive …
·Hoe werkt een Mac geen BIOS ? 
·Hoe maak je een harde schijf Met de Spel…
·Hoeveel geheugen is in een 2GB stick ? 
·Hoe kan ik Identificeer een HP Pavilion …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com