Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
De specificaties voor een HP Pavilion dv2000
Als onderdeel van Hewlett - Packard 's signature Pavilion lijn , de DV2000 model was een mainstream en entertainment laptop oorspronkelijk vooraf geïnstalleerd met het besturingssysteem Windows XP , maar geleverd met Windows Vista na april 2007. Kopers hadden opties met betrekking tot de core- processor , geheugen en grafische kaart , inclusief het kiezen van bepaalde fabrikanten . Hoewel niet meer beschikbaar nieuw , deze laptop is nog steeds beschikbaar voor aankoop gebruikte en gereviseerde . Processor

HP
aangeboden gelijkwaardige opties voor klanten die AMD of Intel-processors voorkeur. Inclusief hoger-end keuzes de Intel Centrino Duo en de AMD Turion 64 X2 , die beide werken op 1,6 GHz per core . De lagere-end opties waren Intel Duo Core en AMD Sempron . Terwijl de Sempron is een single - core processor , het loopt op ongeveer dezelfde snelheid als de totale productie van de Duo Core 's .
Entertainment

Entertainment opties
werden gedicteerd door welke processor werd gekozen met Intel gebruikers bundeling een Nvidia GeForce GO 7200 discrete grafische kaart en AMD computers verpakking een Nvidia GeForce Go 6150 . In benchmark- testen , de 7200 was het hoger uitvoerder van de twee . Beide processors maken gebruik van een geïntegreerde geluidskaart met ingebouwde Altec Lansing speakers .
Memory

DV2000 opslagcapaciteit
kan zo laag als 80 GB of zo hoog zijn als 160 GB , afhankelijk van de behoefte van de klant en het budget . Vooraf geïnstalleerde RAM kwam op een uniforme 1GB ( 1024 MB ) met de mogelijkheid om later uit te breiden dat bedrag tot 2 GB ( 2048 MB ) door het toevoegen van een extra RAM-kaart .
Standard Features

Ongeacht de gekozen specs , elke HP DV2000 laptop omvat poorten voor FireWire , ExpressCard/54 , modem ( RJ - 11 ) , Ethernet ( RJ - 45 ) , VGA- uit, S -Video out en drie voor USB 2.0 . Er zijn ook aansluitingen voor hoofdtelefoons en oortelefoons . Een DVD-ROM/burner , webcam en geïntegreerde draadloze kaart zijn opgenomen , met opties voor Bluetooth en infrarood -mogelijkheden . Alle DV2000 modellen maken gebruik van hetzelfde lichaam : 13.14 centimeter breed , 9,3 centimeter diep , 1,5 centimeter lang , beginnend op 5,3 kilo, met een 14,1 - inch LED- backlit scherm met een maximale resolutie van 1280 x 800 pixels
< br . >

Previous: Next:
  laptops
·Hoe de functies kiezen op een …
·Toshiba E205 Specs 
·Heeft de IBM R51 laptop Heb Fa…
·Hoe maak je een webcam op een …
·Hoe te openen een Aspire 5000 …
·Thinkpad 2647 Specs 
·HP Pavilion Entertainment PC D…
·Hoe te beginnen mijn VAIO voor…
·Hoe de Gateway TouchPad M675 V…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
  Hardware Articles
·Over USB 
·Hoe te openen een Dell 8400 Computer Cas…
·Hoe te configureren een DGL 4300 
·Microsoft Wireless Notebook Optical Mous…
·Hoe om uw computer te herstellen naar Wh…
·Over Compaq Laptops 
·Neem een ​​vaste schijf uit een computer…
·Hoe kan ik een Toshiba harde schijf 
·Instructies voor een NexxTech Mouse 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com